Audi

Onze uitgelichte Audi-modellen

Audi A1

 Sport edition 

Audi A1 Sportback

Voordeel van € 9.890 BTWi

Audi A3

 Sport edition 

Audi A3 Sportback

Voordeel van € 12.200 BTWi

Audi Q2

 Sport edition 

Audi Q2 sportback

Voordeel van € 11.480 BTWi

Audi Q3

 Sport edition 

Audi Q3 sportback

Voordeel van € 12.210 BTWi

De publieksfavoriet

De Audi TT is altijd een tijdloos icoon in het Audi-gamma geweest. Om haar einde in schoonheid af te sluiten, werd er een speciale editie gecreëerd dat enkel in België beschikbaar zal zijn. Wij presenteren u met plezier en exclusief deze limited edition, de Audi TT Iconic Edition. Deze mooi uitgeruste versie is beschikbaar op zowel de Audi TT als op de Audi TT Roadster.

Totaal klantenvoordeel van € 14.700 BTWi!
Audi TT Iconic Edition

Ontdek de straffe salonactie van Audi in 2023

Ontdek ons groot aanbod elektrische wagens, hybride wagens en alle klassieke brandstoffen. Op zoek naar een nieuwe Audi A1, Audi A3, Audi Q2 of een Audi e-tron? Dankzij de Audi saloncondities geniet je van de beste voorwaarden.

Onderstaande acties zijn geldig tot en met 30 januari 2023. Aanbod geldig voor particuliere en professionele klanten zonder fleetconventie. 

 

Salonacties overzicht:

 

Kom langs en ontdek zelf de saloncondities. 

Audi oplader

Onze Audi-concessies

MIG Motors Aalter Audi

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Gent Zuid Audi

Achilles Heyndrickxlaan 3, 9050 Ledeberg (Gent)

MIG Motors Sint-Martens-Latem Audi

Kortrijksesteenweg 151, 9830 Sint-Martens-Latem

Korting op een EDI laadstation of Audi Electric Bonus

Droomt u van een nieuwe plug-in hybride of 100% elektrische Audi? Dan moet u beslist de Audi Salonactie ontdekken. Vraag tussen 2 december 2022 en 30 januari 2023 een offerte voor het hybride of elektrische model van uw keuze aan uw Audi verdeler, en geniet bij de bestelling van een extra voordeel: een straffe korting op een geconnecteerd laadstation¹ of een Audi Electric Bonus¹!

Contacteer een Audi-verkoper

Audi hybride

Optie voucher

Uw voertuig kwaliteitsvol kunnen uitrusten, dat vinden we een basisbehoefte van de Audi bestuurder. Omdat we willen dat u uw voertuig zonder beperkingen kan configureren, bieden we een personalisatievoucher² aan. 

Krijg tot € 10.000 korting² op de personalisatie van uw Audi. Configureer de opties naar uw smaak en geniet van een extra voordeel op de uitrusting. 

Deze actie is van toepassing op alle opties en packs van het hele Audi gamma, alsook alle versies binnen het model. Kies je een S versie, RS versie of TFSI e, ook dan geniet je van een extra configuratiebudget².

Contacteer ons voor meer informatie

 

Audi A4 Avant competition pack

Overname bonus

Wil je je huidige wagen door ons laten overnemen? Dan kun je daarenboven genieten van een aantrekkelijke overnamebonus. Tijdens de salonperiode krijg je zo maar liefst een overnamepremie tot € 10.000³.

Deze actie is van toepassing op alle modellen³ inclusief S, RS en TFSI e versies. Een reden te meer om je wagen extra voordelig in te ruilen tegen een vernieuwd exemplaar.

Lees hier meer over de overnamepremie

Audi A8 MIG Motors Gent Meetjesland overnamepremie 2022

Audi Sport Editions

Tijdens deze Salonactie heeft Audi genoegen om uit te pakken met de Audi Sport Editions4. Deze Sport Editions zijn goed uitgerust wagens in Audi A1 Sportback, Audi A3 (Sportback en Berline), Audi Q2 en Audi Q3 (Sportback) die worden aangeboden met een uitzonderlijke korting en een indrukwekkend klantenvoordeel.

De samenstelling van de Audi Sport Editions is telkens als volgt:

 • S line exterior versie van het model
 • Pack Business Plus (Audi A1, Q2) of Pack Platinum (Audi A3, Q3)
 • Verduisterde zijruiten (vanaf B-stijl) en achterruit
 • Een optionele lichtmetalen velg (17" in Audi A1, 18" in Audi Q2 en A3 en 19" in Audi Q3 en Q3 Sportback)
 • Zwarte dakhemel (Audi A3 en Q3/Q3 Sportback)
 • LED koplampen en dak in contrasterende kleur (Audi A1)

Contacteer een Audi-verkoper

Audi A1 Sport Edition

Audi exlusive salonactie

Audi exclusive biedt tal van individualiseringsmogelijkheden volgens je persoonlijke wensen, om je wagen naar je individuele levensstijl aan te passen. Geniet tijdens de salonperiode van voordelige salonprijzen op het Audi exclusive pack5.

Daarnaast kies je nu de meest exclusieve koetswerkkleuren aan € -500 korting5.

Contacteer ons voor meer info 

Audi Q8 Exclusive MIG Motors

Extra voordelige oplossingen om uw voertuig te financieren

Geniet van een scherpe rentevoet in zowel AutoCredit als Klassieke Financiering. Of misschien is Private Lease wel iets voor u?

Klassieke financiering

 • 36 maanden : 5,99% zonder voorschot
 • 48 maanden : 5,99% zonder vooschot
 • 60 maanden : 6,99% met 15% voorschot
 • 60 maanden : 7,49% zonder voorschot
 • 72/84/96 maanden: 7,49% zonder voorschot

Vraag naar de voorwaarden bij uw Audi-verkoper.
Let op: lenen kost ook geld.

Meer over klassieke financiering

Autocredit

 • 36 maanden : 4,99 % zonder voorschot
 • 48 maanden : 4,99 % zonder vooschot
 • 60 maanden : 5,99 % met 15% voorschot
 • 60 maanden : 6,49% zonder voorschot
 • 72/84/96 maanden: 6,49% (enkel EV, PHEV) zonder voorschot

Vraag naar de voorwaarden bij uw Audi-verkoper.
Let op: lenen kost ook geld.

Meer over autocredit

Private Lease

 • A1 Sportback 25 TFSI 95cv 5v Business Pack: €315 BTWi
 • A3 Sportback 30 TFSI 110cv 6v Business Pack: €389 BTWi
 • Q2 30 TFSI 110cv 6v Business Pack: €365 BTWi

*Private lease op 36 maanden, 10.000km/jaar en 15% voorschot.

Lees meer over Private Lease

Audi A3 Berline MIG Motors private lease

Laat ons u helpen,
want hoewel er allerlei soorten voertuigen zijn om aan iedere mobiliteitsbehoefte te voldoen, is er maar één nodig om de uwe te maken.

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Bent u van plan om een nieuwe wagen te kopen?  

Spannend proces! We helpen u bij het plannen om het meeste uit uw geld te halen en uw inruilwaarde hoog te houden. Onze verkopers laten u precies weten hoe verschillende modellen aan uw verwachtingen voldoen, op basis van veiligheids- en prestatiekenmerken, plus algemene wenselijkheid en tevredenheid.

Laat ons u helpen om slimmer te winkelen. Want hoewel er allerlei soorten voertuigen zijn om aan iedere mobiliteitsbehoefte te voldoen, is er maar één nodig om de uwe te maken.

Bent u van plan om een nieuwe wagen te kopen?  

Spannend proces! We helpen u bij het plannen om het meeste uit uw geld te halen en uw inruilwaarde hoog te houden. Onze verkopers laten u precies weten hoe verschillende modellen aan uw verwachtingen voldoen, op basis van veiligheids- en prestatiekenmerken, plus algemene wenselijkheid en tevredenheid.

Laat ons u helpen om slimmer te winkelen. Want hoewel er allerlei soorten voertuigen zijn om aan iedere mobiliteitsbehoefte te voldoen, is er maar één nodig om de uwe te maken.

Bent u overtuigd?

Hoog tijd om deze voordelige saloncondities te komen ontdekken in één van onze Audi-vestigingen in Gent en Meetjesland. Welke wagen u ook kiest om uw toekomst te bepalen, wij bij MIG Motors gidsen u steeds naar de juiste keuze.

De noden van elke persoon zijn uniek. Sommigen zijn liefst eigenaar van hun wagen, anderen veranderen graag eens van model. Gelukkig houden de financieringsformules van Audi met alles rekening. Ontdek onze financieringsformules en bepaal hoe u uw wagen koopt. 

Let op: geld lenen kost ook geld.

Onze opties voor leasing en renting

Actievoorwaarden

Al bovenstaande acties zijn geldig tussen 02/12/2022 en 30/01/2023 (inbegrepen). Aanbod voor particulieren en niet-geconventioneerde professionele klanten.

¹ Combineerbaar met alle andere lopende commerciële acties. Keuze tussen een korting van €1.300 excl. BTW op een intelligent geconnecteerd laadstation van EDI (ook van toepassing bij de keuze van een charging pack of een EDI Connected Cable) OF de Audi Electric Bonus ter waarde van €500 BTWi op de TFSI e of elektrische modellen, aanbod is combineerbaar met alle andere lopende commerciële acties. Het aanbod voor een gratis intelligent geconnecteerd laadstation en certificatie van de elektrische installatie (t.w.v. €1.300 ex BTW) is alleen geldig bij installaties in België en is uitsluitend geldig voor de betaling van de factuur voor de plaatsing van een elektrisch laadstation door het bedrijf Electric by D'Ieteren NV (EDI). Het aanbod voor een gratis geconnecteerd laadstation en certificatie van de elektrische installatie (t w v 1 300 ex BTW) of een Connected Cable, is uitsluitend geldig bij de aankoop van een plug in hybride of 100 elektrische Audi De korting op een EDI laadinstallatie is niet langer van toepassing wanneer de bestelde wagen wordt geannuleerd of wordt aangepast naar een model waarop de actie niet van toepassing is. Slechts één gratis laadstation/één certificatie of Connected Cable per bestelling van een plug in hybride of 100% elektrische Audi is toegestaan, met een maximum van 5 gratis laadstations/gratis certificaties of Connected Cable per natuurlijke persoon en/of rechtspersoon Een upgrade naar een EDI laadstation uit de hogere categorie is mogelijk mits betaling van de bijkomende kost door de klant het is echter niet mogelijk de waardebon ter waarde van 1 300 ex BTW te gebruiken voor de installatie van een niet geconnecteerd laadstation. Het btw stelsel dat op de installatie van de laadpaal van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke bepalingen, zoals toegepast door de FOD Financiën (https :://financien belgium be/nl) De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw tarief van 6 zijn de volgende ::( uw woning is ten minste tien jaar oud,oud,( uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning gebruikt ;;( de uitgevoerde werkzaamheden ( renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de "(d w z de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz in rekening gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Geldig 12 maanden vanaf datum bestelbon. Korting in lijn met de EDI tarieven vastgesteld op 02/12/2022. EDI tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

² Minimum bedrag aan opties : de Option voucher en Option voucher High zijn enkel geldig indien voor minstens een minimum bedrag aan opties en/of packs wordt genomen. Slechts een van beide Option vouchers is van toepassing: het is niet mogelijk beide te cumuleren. Korting tussen € 750 en € 10.000 BTWi afhankelijk van modelkeuze. De Option Voucher is niet cumuleerbaar met het aanbod Audi Sport Editions en Audi TT iconic Edition.

³ Het overgenomen voertuig dient een minimumwaarde te hebben (prijs opgemaakt per model). Het overgenomen voertuig moet gedurende 6 maanden ingeschreven zijn geweest. De overgenomen wagen moet ingeschreven zijn op naam van de klant die de nieuwe wagen koopt. Het voertuig moet effectief door de concessiehouder overgenomen worden. Deze actie is van toepassing op alle modellen inclusief S, RS en TSFI e versies (met uitzondering van de Audi RS 3, RS Q3 en RS Q8).

4 De Salonactie voorwaarden zijn reeds verwerkt in de prijs van de Audi Sport Editions. Dit betekent dat de Optievoucher op deze Editions NIET van toepassing is (niet cumuleerbaar). De overnamebonus daarentegen is WEL beschikbaar op deze Editions (indien van toepassing). De Sport Editions zijn standaard zeer goed uitgerust maar kunnen indien gewenst door de klant verder worden uitgerust met bijkomende opties Het is echter niet mogelijk extra uitrusting uit de Sport Editions te verwijderen In dat geval dient de klant te opteren voor een normale S line versie. Deze Sport Editions zijn gelimiteerd in oplage we hebben deze unieke klantenvoordelen kunnen bekomen in samenwerking met Audi AG voor een beperkt aantal wagens Daarom geldt het principe zolang de voorraad strekt.

5 Korting van € 500 BTWi op de exclusive koetswerkkleuren Q0Q0 en O0O0. Geldig op de Audi TT familie, Audi A3 familie, Audi A4 familie, Audi A5 familie, Audi Q2, Audi Q3 familie, Audi Q5 familie, Audi A6 familie, Audi A7 familie, Audi Q7 familie, Audi Q8 familie, Audi Q8 e-tron familie en Audi e-tron GT familie.

Let op, geld lenen kost ook geld