Audi

Onze uitgelichte Audi-modellen

Audi A1

Benzine
Audi A1 MIG Motors
CO2 120 g/km (NEDC) 106 g/km (WLTP)
Vanaf € 22.030,00 incl. BTW

Audi A3

Benzine
Audi A3 MIG Motors
CO2 112 g/km (NEDC) 99 g/km (WLTP)
Vanaf € 27.350,00 incl. BTW

Audi Q2

Benzine
Audi Q2 MIG Motors
CO2 123 g/km (NEDC) 107 g/km (WLTP)
Vanaf € 27.220,00 incl. BTW

Audi e-tron

Elektrisch
Audi e-tron MIG Motors
CO2 0 g/km (NEDC) 0 g/km (WLTP)
Vanaf € 71.570,00 incl. BTW

Ontdek de salonactie van Audi in 2022

Ontdek ons groot aanbod elektrische wagens, hybride wagens en alle klassieke brandstoffen. Op zoek naar een nieuwe Audi A1, Audi A3, Audi Q2 of een Audi e-tron? Dankzij de Audi saloncondities geniet je van de beste voorwaarden.

Onderstaande acties zijn geldig tot en met 31 januari 2022. Aanbod geldig voor particuliere en professionele klanten zonder fleetconventie. 

 

Salonacties overzicht:

 

Kom langs en ontdek zelf de saloncondities. 

Audi saloncondities MIG Motors 2022 salonvoordelen korting 2022 Gent & Meetjesland

Onze Audi-concessies

MIG Motors Aalter Audi

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Gent Zuid Audi

Achilles Heyndrickxlaan 3, 9050 Ledeberg (Gent)

MIG Motors Sint-Martens-Latem Audi

Kortrijksesteenweg 151, 9830 Sint-Martens-Latem

Wij zijn open op zondag!

MIG Motors is uitzonderlijk geopend op zondag 16/1/22, zondag 23/1/22 en zondag 30/1/22.

Gratis EDI laadstation of e-kick scooter¹

Droomt u van een nieuwe 100% elektrische Audi? Dan moet u beslist de Audi Salonactie ontdekken. Vraag tussen 3 december 2021 en 31 januari 2022 een offerte voor het 100% elektrische model van uw keuze aan uw Audi verdeler, en geniet bij de bestelling van een extra voordeel: een gratis geconnecteerd laadstation¹ of een Audi Electric Kick Scooter²!

Contacteer een Audi-verkoper

Elektrische step Audi MIG Motors salonactie 2022

Optie voucher

Uw voertuig kwaliteitsvol kunnen uitrusten, dat vinden we een basisbehoefte van de Audi bestuurder. Omdat we willen dat u uw voertuig zonder beperkingen kan configureren, bieden we een personalisatievoucher⁴ aan. 

Krijg tot € 10.000 korting⁴ op de personalisatie van uw Audi. Configureer de opties naar uw smaak en geniet van een extra voordeel op de uitrusting. 

Deze actie is van toepassing op alle opties en packs van het hele Audi gamma, alsook alle versies binnen het model. Kies je een S versie, RS versie of TFSI e, ook dan geniet je van een extra configuratiebudget.

Contacteer ons voor meer informatie

 

Audi Q3 MIG Motors

Overname bonus

Wil je je huidige wagen door ons laten overnemen? Dan kun je daarenboven genieten van een aantrekkelijke overnamebonus. Tijdens de salonperiode krijg je zo maar liefst een overnamepremie tot € 10.000⁵.

Deze actie is van toepassing op alle modellen inclusief S, RS en TFSI e versies. Een reden te meer om je wagen extra voordelig in te ruilen tegen een vernieuwd exemplaar.

Lees hier meer over de overnamepremie

Audi A8 MIG Motors Gent Meetjesland overnamepremie 2022

Gratis Pack Business Plus

Uitkijken naar elektrisch rijden? Neem een duik in de boeiende wereld van de elektrische mobiliteit met de Audi e-tron.

Zowel op de Audi e-tron als op de Audi e-tron Sportback (55 & S) krijgt u een gratis Pack Business Plus⁶. Dat betekent nóg meer luxe met superieure zetels en portierruiten met akoestische beglazing.

Optievoucher

Uw Audi e-tron en Audi e-tron Sportback rust u helemaal uit naar wens. Ontvang een voucher ter waarde van € 1.513 om uw verkozen opties in te stellen⁷.

Beschikbaar op alle Audi e-tron versies (e-tron 50 55 en S).

Contacteer een Audi-verkoper

Audi e-tron sportback MIG Motors

Audi exlusive salonactie

Audi exclusive biedt tal van individualiseringsmogelijkheden volgens je persoonlijke wensen, om je wagen naar je individuele levensstijl aan te passen. Geniet tijdens de salonperiode van voordelige salonprijzen op het Audi exclusive pack⁸.

Daarnaast kies je nu de meest exclusieve koetswerkkleuren aan € -500 korting⁹.

Contacteer ons voor meer info 

Audi Q8 Exclusive MIG Motors

Extra voordelige oplossingen om uw voertuig te financieren

Geniet van een scherpe rentevoet in zowel AutoCredit als Klassieke financiering.

Klassieke financiering

  • 36 maanden : 0% zonder voorschot
  • 48 maanden : 0,99% zonder vooschot
  • 60 maanden : 1,99% met 15% voorschot
  • 60 maanden : 2,99% zonder voorschot

Vraag naar de voorwaarden bij uw Audi-verkoper.
Let op: lenen kost ook geld.

Meer over klassieke financiering

Autocredit

  • 36 maanden : 1,49 % zonder voorschot
  • 48 maanden : 2,49 % zonder vooschot
  • 60 maanden : 2,99 % met 15% voorschot
  • 60 maanden : 3,49% zonder voorschot

Vraag naar de voorwaarden bij uw Audi-verkoper.
Let op: lenen kost ook geld.

Meer over autocredit

Laat ons u helpen,
want hoewel er allerlei soorten voertuigen zijn om aan iedere mobiliteitsbehoefte te voldoen, is er maar één nodig om de uwe te maken.

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Bent u van plan om een nieuwe wagen te kopen?  

Spannend proces! We helpen u bij het plannen om het meeste uit uw geld te halen en uw inruilwaarde hoog te houden. Onze verkopers laten u precies weten hoe verschillende modellen aan uw verwachtingen voldoen, op basis van veiligheids- en prestatiekenmerken, plus algemene wenselijkheid en tevredenheid.

Laat ons u helpen om slimmer te winkelen. Want hoewel er allerlei soorten voertuigen zijn om aan iedere mobiliteitsbehoefte te voldoen, is er maar één nodig om de uwe te maken.

Bent u van plan om een nieuwe wagen te kopen?  

Spannend proces! We helpen u bij het plannen om het meeste uit uw geld te halen en uw inruilwaarde hoog te houden. Onze verkopers laten u precies weten hoe verschillende modellen aan uw verwachtingen voldoen, op basis van veiligheids- en prestatiekenmerken, plus algemene wenselijkheid en tevredenheid.

Laat ons u helpen om slimmer te winkelen. Want hoewel er allerlei soorten voertuigen zijn om aan iedere mobiliteitsbehoefte te voldoen, is er maar één nodig om de uwe te maken.

Bent u overtuigd?

Hoog tijd om deze voordelige saloncondities te komen ontdekken in één van onze Audi-vestigingen in Gent en Meetjesland. Welke wagen u ook kiest om uw toekomst te bepalen, wij bij MIG Motors gidsen u steeds naar de juiste keuze.

De noden van elke persoon zijn uniek. Sommigen zijn liefst eigenaar van hun wagen, anderen veranderen graag eens van model. Gelukkig houden de financieringsformules van Audi met alles rekening. Ontdek onze financieringsformules en bepaal hoe u uw wagen koopt. 

Let op: geld lenen kost ook geld.

Onze opties voor leasing en renting

Actievoorwaarden

Al bovenstaande acties zijn geldig tussen 03/12/2021 en 31/01/2022. Aanbod voor particulieren en niet-geconventioneerde professionele klanten.

¹ Combineerbaar met alle andere lopende commerciële acties. Keuze tussen het EDI laadstation OF de Audi e-kick scooter, aanbod niet cumuleerbaar. Van toepassing op alle Audi 100% elektrische modellen: Audi Q4 e-tron en Audi Q4 e-tron Sportback, Audi e-tron en Audi e-tron Sportback (S versie inbegrepen), Audi e-tron GT en Audi RS e-tron GT.

² Actie geldig bij bestelling van een nieuwe 100% elektrische Audi bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België, onder de voorwaarde dat de offerte wordt aangemaakt tussen 3 december 2021 en 31 januari 2022. Het gratis intelligent geconnecteerd laadstation van EDI en de certificatie van de elektrische installatie (door een erkende onafhankelijke instantie) vertegenwoordigen een waarde van € 1.300 excl. btw (exclusief installatie) onder de vorm van een waardebon die uitsluitend kan worden gebruikt op de installatiefactuur van Electric by D’Ieteren n.v. (EDI). De waardebon zal door EDI van de installatieofferte worden afgetrokken op vertoon van de bestelbon van het voertuig. Het is enkel geldig bij installaties in België. Slechts één gratis laadstation en één gratis audit per bestelling van een 100% elektrische Audi, met een maximum van 5 gratis laadstations en 5 gratis audits per particulier en professionele klant. Een upgrade naar een EDI laadstation uit de hogere categorie is mogelijk mits betaling van de bijkomende kost door de klant. Het btw-stelsel dat op de installatie van de laadpaal van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke bepalingen, zoals toegepast door de FOD Financiën (https://financien.belgium.be/nl). De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw-tarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning is ten minste tien jaar oud, (ii) uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de “eindverbruiker” (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Meer info op www.edi.be. Aanbod onder voorwaarden, voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Korting in lijn met de EDI-tarieven vastgesteld op 03/12/2021. EDI-tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

³ De gratis Audi Electric Kick Scooter powered by Segway heeft een waarde van € 870 BTWi. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Slechts één gratis Audi Electric Kick Scooter per bestelling van een 100% elektrische Audi, met een maximum van 5 gratis Audi Electric Kick Scooters per particulier of professionele klant.

⁴ Minimum bedrag aan opties : de Option voucher en Option voucher High zijn enkel geldig indien voor minstens een minimum bedrag aan opties en/of packs wordt genomen. Slechts een van beide Option vouchers is van toepassing: het is niet mogelijk beide te cumuleren. Korting tussen € 750 en € 10.000 BTWi afhankelijk van modelkeuze.

⁵ Het overgenomen voertuig dient een minimumwaarde te hebben (prijs opgemaakt per model). Het overgenomen voertuig moet gedurende 6 maanden ingeschreven zijn geweest. De overgenomen wagen moet ingeschreven zijn op naam van de klant die de nieuwe wagen koopt. Het voertuig moet effectief door de concessiehouder overgenomen worden.

⁶ Pack Business Plus wordt gratis aangeboden op een Audi e-tron 55 en Audi e-tron S. Zowel geldig op Audi e-tron als op Audi e-tron Sportback. Combineerbaar met andere lopende acties. Geldig tot en met 31/01/2022 met een uiterste afleverdatum van 31/12/2022.

⁷ Optievoucher ter waarde van € 1.513 BTWi (€ 1.250 excl. BTW). Beschikbaar op alle Audi e-tron versies (e-tron 50, 55 en S), zowel op Audi e-tron als op Audi e-tron Sportback. Om te kunnen genieten van deze voucher dient een

minimum aan opties te worden genomen: e-tron 50 & 55 aan € 2.420 BTWi (€ 2.000 excl. BTW), e-tron S aan € 4.840 BTWi (€ 4.000 excl. BTW). Geldig tot en met 31/01/2022 met een uiterste afleverdatum van 31/12/2022.

⁸ Geldig op de Audi Q5 familie, Audi A6 familie, Audi A7 Sportback familie, Audi Q7/SQ7, Audi Q8, Audi e-tron en Audi e-tron GT. Korting afhankelijk van modelkeuze.

⁹ Korting van € 500 BTWi op de exclusive koetswerkkleuren Q0Q0 en O0O0. Geldig op de Audi TT familie, Audi A3 familie, Audi A4 familie, Audi A5 familie, Audi Q2, Audi Q3 familie, Audi Q5 familie, Audi A6 familie, Audi A7 familie, Audi Q7 familie, Audi Q8 familie, Audi e-tron familie en Audi e-tron GT familie.

Let op, geld lenen kost ook geld