De nieuwste ontwikkelingen

Ontdek de opwindende wereld van de nieuwe Audi A3, waar sportiviteit en stijl samenkomen in een adembenemend design. Met aanpasbare dagrijlichtsignaturen en luxe materialen belooft deze upgrade een rijervaring zoals nooit tevoren.

Audi introduceert ook de nieuwe A3 Allstreet, een cross-over sensatie, tilt rijplezier naar nieuwe hoogten met een SUV-geïnspireerd ontwerp en verhoogde bodemvrijheid.

Contacteer een Sales Advisor

Audi A3 Sportback

4 Selecteerbare Dagrijlichtsignaturen

Ontdek de Audi A3, waar je nu tot vier verschillende digitale dagrijlichtsignaturen kunt kiezen via het MMI. Dit biedt een unieke personalisatiemogelijkheid, waarmee je op elk moment de uitstraling van je auto kunt aanpassen.

De ledmatrixkoplampen, met hun opvallende design en brede lichtgraphics, benadrukken het sportieve karakter van de A3-modellen.

Audi A3 Sportback

Opvallend Sportief

Met een opvallend sportief exterieur stralen de vernieuwde Audi A3 Sportback- en Berline-modellen dynamiek en moderniteit uit. Het frameloze Singleframe is platter en breder geworden, terwijl grote luchtinlaten aan de zijkant het sportieve karakter benadrukken.

Een opvallende voorspoiler verbindt de luchtinlaten, terwijl een nieuwe bumper en diffuser de achterkant een sportieve uitstraling geven. Met progressieve designelementen en nieuwe expressieve kleuren, zoals District Green en Progressive Red, wordt de dynamiek van de Audi A3 versterkt.

Vraag een offerte aan

Audi A3 Sportback

Nieuw op de markt: De Audi A3 Allstreet

De nieuwe Audi A3 allstreet: een opvallende cross-over met een stoere offroadlook en verhoogde bodemvrijheid. Het matzwarte Singleframe en achthoekige radiatorrooster benadrukken zijn unieke uitstraling, terwijl donkere drempelverbreders en brede wielkastranden zijn krachtige karakter versterken. Met 15mm meer rijhoogte dan de standaard A3 Sportback biedt hij een comfortabelere zitpositie en betere controle op de weg.

De bagageruimte van 380 liter (uitbreidbaar tot 1.200 liter) en standaard dakrails maken hem praktisch en veelzijdig. Opties zoals een elektrische achterklep en afneembare trekhaak maken de allstreet aanpasbaar aan uw behoeften.

Contacteer het sales team

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Audi A3 Sportback

MIG Motors Aalter Audi

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Gent Zuid Audi

Achilles Heyndrickxlaan 3, 9050 Ledeberg (Gent)

MIG Motors Sint-Martens-Latem Audi

Kortrijksesteenweg 151, 9830 Sint-Martens-Latem