Volkswagen

Hou het hoofd koel met deze Coolbox van Mobicool

Lekker genieten van een gekoeld drankje of een koude salade in de zomer op de camping of het strand, is heerlijk. De MobiCool Koelbox maakt dit mogelijk. De koelbox is thermo-elektrisch zodat deze actief koelt. Op deze manier blijven uw producten heerlijk op temperatuur.

€85,00 incl. BTW

Als het op wieltjes loopt

Om gemakkelijk uw fiets overal mee naar toe te nemen gebruikt u een fietsendrager. Met een fietsdrager, ook wel fietsenrek genoemd, kan u een tocht maken door binnen – en buitenland en fietsen waar en wanneer u wil. Fietsendragers worden meestal aangesloten op een trekhaak, maar kunnen ook geplaatst worden op het dak of de achterklep. Om zeker te weten dat u de juiste keuze maakt komt u best eerst even langs! Dit showroommodel 'Thule Velocompact 3b (7polig) THU927003 is nu beschikbaar aan een fractie van de prijs!

€399 incl. BTW (voorheen:€459,00)

VOLKSWAGEN TRAVEL PACKAGE

Aangepaste prijs voor deze showroom opstelling  €800,00 incl. BTW (voorheen €841.70)

Dakdragers 5QF071151

Dakdragers zijn geschikt voor het vervoer van extra bagage of voor het meenemen van fietsen. Zonder dakdragers kan u geen dakkoffer bevestigen op je auto. Per auto kan het soort dakdrager verschillen zijn laat ons dus altijd even of het gekozen product geschikt is voor uw automodel.

€239,00 incl. BTW (uitsluitend korting bij combinatie)

Dakkoffer Thule 500L ZILVER glanzend

Op zoek naar een praktische dakkoffer om op je auto te bevestigen? Een dakkoffer kan dienen als bagagebox om extra spullen gemakkelijk mee te nemen op reis.

€602,70 incl. BTW (uitsluitend korting bij combinatie)