Tiesj Benoot is nieuwe Škoda-ambassadeur voor MIG Motors

Gent, 1 maart 2024 

Škoda en MIG Motors breiden hun betrokkenheid bij de wielersport verder uit door de aankondiging van Tiesj Benoot als de nieuwste ambassadeur voor het fietsminnende automerk. Deze samenwerking met de gerenommeerde wielrenner van Visma-Lease a bike onderstreept de toewijding van Škoda aan het ondersteunen van toptalenten in de Belgische en internationale wielergemeenschap.

Skoda Tiesj Benoot Octavia Combi zwart

We Love Cyling

In navolging van Lotte Kopecky en Jasper Philipsen, die eerder als Škoda-ambassadeurs werden aangekondigd, is MIG Motors verheugd om Tiesj Benoot te verwelkomen als vertegenwoordiger . Met zijn indrukwekkende prestaties in zowel klassiekers als meerdaagse wedstrijden, en zijn vastberadenheid om op het hoogste niveau te presteren, past Benoot perfect in het Škoda-merk dat bekend staat om zijn passie voor de wielersport.

De keuze voor Tiesj Benoot als ambassadeur wordt gevoed door zijn opvallende carrière en recente successen, waaronder zijn overwinning in de Strade Bianche 2018 en Kuurne-Brussel-Kuurne in 2023. Zijn expertise en toewijding aan de sport weerspiegelen de kernwaarden van Škoda, dat sinds 1895 een rijke geschiedenis heeft in zowel de productie van kwaliteitsfietsen als auto's.

Tiesj Benoot Skoda

De samenwerking tussen Tiesj Benoot en MIG Motors belooft een boeiend hoofdstuk te worden in het verhaal van Škoda We Love Cycling. De ongekende prestaties van Benoot en de sterke ondersteuning van Škoda zorgen voor een veelbelovende toekomst in het wielrennen.

Contacteer een Sales Advisor

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Bezoek een showroom

MIG Motors Aalter Škoda

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Eke Škoda

Begoniastraat 12, 9810 Nazareth

MIG Motors Gent Noord Škoda

Zeeschipstraat 137, 9000 Gent

MIG Motors Wetteren Škoda

Nieuwe Brug 2a, 9230 Wetteren
Enkel onderhoud en services

Mig Motors Lievegem Škoda

Kruisstraat 10, 9930 Lievegem
Enkel onderhoud en services