Volkswagen

Samen naar de mobiliteit van morgen

Voor verdere groei en modernisering hebben we beslist te verhuizen naar een nieuw gebouw, dat de flagship store moet worden voor Gent. Het pand Gent Noord aan de Leiekaai is 25 jaar oud en voldeed niet meer aan de verwachtingen van de klant en de standaarden van de merken. In het nieuwe gebouw komt een gemeenschappelijk atelier met drie showrooms, zodat alle merken er onder een dak zitten.

Ook de showroom in Destelbergen was aan vernieuwing toe en we zaten er met een parkeerprobleem. Het zal makkelijker werken zijn, met betere infrastructuur en nieuwe technologieën. Het gebouw zal in de Zeeschipstraat in het rijtje passen met verschillende andere garages, en dat is niet toevallig. Het zorgt voor extra passage van potentiële klanten die sowieso al op zoek waren naar een auto.

Externe video URL

Opening begin december

De beslissing om op zoek te gaan naar een nieuwe locatie werd al enkele jaren geleden genomen. De beschikbare ruimte speelde een rol, maar ook de vele toelatingen en vergunningen. Daarnaast is er nu de lage-emissiezone, waardoor veel merken uit de kleine ring vertrekken.

Het nieuwe gebouw wordt 3.200 vierkante meter groot, en er zullen 40 mensen tewerkgesteld worden onder leiding van Miguel Bauwens (links) en CEO Jean Van der Hasselt (rechts). De opening van de nieuwe garage staat begin december gepland, en tegen het eind van dit jaar gaan de twee andere vestigingen dicht.

Miguel Bauwens en Jean Van der Hasselt MIG Motors

Team Gent Noord & Destelbergen kijken ernaar uit: enkele impressies