Škoda

Hou het hoofd koel met deze Coolbox van Mobicool

Lekker genieten van een gekoeld drankje of een koude salade in de zomer op de camping of het strand, is heerlijk. De MobiCool Koelbox maakt dit mogelijk. De koelbox is thermo-elektrisch zodat deze actief koelt. Op deze manier blijven uw producten heerlijk op temperatuur.

€85,00 incl. BTW

Trekhaakfietsdrager, 3 fietsen

De Škoda Originele fietsendrager met zijn elegante stijl en solide ontwerp vullen het uiterlijk van Škoda-voertuigen perfect aan. De drager is extreem stevig, gemakkelijk te monteren en te gebruiken - u hoeft alleen maar de fiets op te tillen. Het rek is ontworpen om drie fietsen met een totaalgewicht van 60 kg te dragen.

€549 incl. BTW (voorheen €649)

 Škoda TRAVEL PACKAGE

Dakdragers Octavia Combi

Škoda dakdragers voor de Octavia Combi vormen de ideale basis om extra bagage in verschillende vormen en maten mee te nemen. Een fietshouder, ski- en snowboardhouder of een ski- en bagagekoffer in verschillende maten zijn allemaal gemakkelijk op de Škoda dakdragers te monteren.

€179,00 incl. BTW (uitsluitend korting bij combinatie)

Ski- en bagagekoffer, 380 liter, grijs

Snel en eenvoudig extra ruimte creëren, zodat alles mee kan op (wintersport)vakantie. De afsluitbare box kan tot vijf paar ski's of 4 snowboards meenemen. De verlaagde, aerodynamische vormgeving zorgt ervoor dat dakkoffer minder windruis en trillingen veroorzaakt tijdens het rijden.

€399 incl. BTW (uitsluitend korting bij combinatie)

Rubberen tapijten Škoda Octavia (4stuks) 5E1061550

Rubbertapijten speciaal ontworpen voor uw voertuig. Eenvoudige bevestiging op de vloer van het voertuig. Waterdicht, afwasbaar en beschermend tegen alle vuil. Met verhoogde rand.

€35 incl. BTW (voorheen €49)