SEAT

Hou het hoofd koel met deze Coolbox van Mobicool

Lekker genieten van een gekoeld drankje of een koude salade in de zomer op de camping of het strand, is heerlijk. De MobiCool Koelbox maakt dit mogelijk. De koelbox is thermo-elektrisch zodat deze actief koelt. Op deze manier blijven uw producten heerlijk op temperatuur.

€85,00 incl. BTW

Ik ga op reis en neem mee...

Op zoek naar een praktische dakkoffer om op je auto te bevestigen? Een dakkoffer kan dienen als bagagebox om extra spullen gemakkelijk mee te nemen op reis. Geniet van zijn laag en aerodynamisch profiel met een stijlvol ontwerp en het SEAT-logo.
Gemaakt van sterk en slagvast en zeer UV-bestendig materiaal en biedt tot 460L bagageruimte. Geschikt voor ski's (8-9 paar, maximale lengte 2,20 m.) Om zeker te weten dat u de juiste keuze maakt komt u best eerst even langs in onze showroom in Evergem, Zwijnaarde of Aalter!

€699 incl. BTW (voorheen:€799,00)

Geniet van de zomer samen met uw huisdier

De veiligheid van u en uw hond staat voorop, voorzie hem of haar daarom in de wagen van een hondenriem. Deze is geschikt voor honden van alle groottes en gewichten (van 2 tot 40kg) & is universeel. Bij plotselinge manoeuvres blijft uw hond dan ook veilig op de achterbank. In het pakket wordt ook een zetelafdekking meegeleverd: geen overbodige luxe!

€49 incl. BTW (voorheen:€68,99)

Klaar voor een extra kilometer?

Korte afstanden zijn nu een pak gemakkelijker. Ontdek de nieuwe 100% elektrische SEAT eXS KickScooter powered by Segway. Stap erop & weg bent u! Ermee rijden? Kan! Voor slechts € 599 is het die van u. Deze eXS KickScooter is het efficiënte en milieuvriendelijke alternatief in je actieve leven. Waar eerst naartoe? 

€599 incl. BTW