SEAT

Sterk afgelijnde neus

De Leon 4 treed in de voetsporen van de Golf 8: bij beiden spreek je over een evolutie die trouw blijft aan het oude design, maar toch genoeg elementen veranderd om de auto een frisse, nieuwe look te geven dat voor het nodige vuurwerk zorgt. Bij de voorkant is de grille nu 6-hoekig, extra zijn de koplampen die zo geplaatst zijn. Door de hellingsgraad van de koplampen iets zwaarder naar beneden te hellen - zodat ze er wat agressiever uitzien

Wenkbrauw-effect.

Bij de achterkant merken we een volledig nieuwe look op. Bij de nieuwe Leon heb je voor het eerst volledig doorlopende achterlichten die de wagen die extra sportieve schwung geven. Er zijn meer golven in de nieuwe Leon die de wagen minder vierkan maken aan het uiteinde. Het design is vloeiender en dat maakt van de nieuwe Leon 4 zonder enige twijfel een sportieve wagen.

Die led-techniek is overigens standaard voor deze nieuwe Leon.

Interieur: digitale evolutie

Als de sportieve look aan de buitenkant je hart al sneller doen slaan, dan moet je maar eens een kijkje vanbinnen nemen. Net als de buitenkant heeft de binnenkant een upgrade gehad: van analoge wijzers tot volledig digitaal. In het digitale instrumentenpaneel komen vrijwel alle functies van de auto samen. Daarnaast is de Virtual Cockpit ook heel persoonlijk in te richten. Hij laat precies datgene zien waar de bestuurder op dat moment behoefte aan heeft. Ook andere infotainmentfuncties zijn oproepbaar. Zo draagt de Virtual Cockpit bij aan een gepersonaliseerde rijervaring en tegelijkertijd verhoogt hij het gebruiksgemak en de veiligheid.

Benieuwd naar meer? Ervaar de nieuwe SEAT Leon zelf tijdens een proefit.

Proefrit boeken

Safety first

De wagen bevat verschillende veiligheidssystemen zoals een noodremfunctie die activeert bij het te dicht naderen van een obstakel. De auto is nu ook beter bewapend tegen weersomstandigheden en heeft voor de langere ritten Lane assist en een adaptieve snelheidsregelaar (ACC). Een nieuw snufje interessant voor de jongere mensen: de Leon 4 beschikt nu over connectiviteitstechnologie die zeer gemakkelijk te bedienen is met het 8” scherm.

De SEAT Leon is generatie na generatie verbeterd en heeft nieuwe klanten kunnen veroveren. In 2019 was de Leon de best verkochte auto voor SEAT met meer dan 150.900 geleverde voertuigen, en de best verkochte auto in Spanje in de afgelopen 5 jaar.

De nieuwe Leon is ontworpen met behoud van de 'gecreëerde in Barcelona'-geest en is tegelijkertijd de veiligste, meest verbonden en met het grootste assortiment motoren die het merk ooit heeft gezien. We denken dat we alle ingrediënten hebben om van de nieuwe Leon een geweldige keuze te maken, niet alleen voor particuliere klanten, maar ook voor bedrijfswagenparken.

Als u graag voor iets spannend gaat dan is de New Leon de beste keuze.De frisse look met extra technologische features laten u hart sneller slaan. Zin naar meer? Maak snel een afspraak voor uw testrit

Waar wacht u nog op?

Proefrit boeken