SEAT

Evolutie van het exterieur

Het exterieurdesign van de SEAT Arona evolueert om zijn karakter te versterken en een nieuwe draai te geven aan de persoonlijkheid van de stads-SUV: de vernieuwde esthetiek voegt een nieuwe robuustheid, meer veiligheidsperceptie en offroad-karakter toe door zijn nieuwe Xperience-uitrustingsstuk. Het integreert standaard 100% LED-technologie voor een betere zichtbaarheid met een lager energieverbruik.

De nieuwe SEAT Arona krijgt een sterkere look ; een vernieuwd gezicht met een nieuw ontworpen voorbumper inclusief nieuwe mistlampen - die de offroad-look benadrukken -. Een nieuwe achterspoiler en diffuser benadrukken het nieuwe robuuste gevoel, terwijl de keuze uit nieuwe lichtmetalen velgen en de naam van het model in reliëf handgeschreven letters op de achterzijde samen met het nieuwe SEAT-logo in tweekleurige chromen afwerking ronden de vernieuwde look af.

SEAT Arona

Een revolutionerend interieur

Binnenin zorgt de designrevolutie voor een nieuw gevoel in het interieur. Een volledig nieuw, zacht dashboard met grotere, zwevende centrale infotainmentsystemen - nu in een verhoogde positie geplaatst om de ergonomie te verbeteren - en een nieuw, ergonomisch multifunctioneel stuur in Nappa benadrukken de nieuwe designtaal binnenin en versterken het interieur door een nieuwe laag toe te voegen aan zijn persoonlijkheid. Dat karakter wordt nog versterkt door het gebruik van verlichtingstechnologie om nieuw ontworpen ventilatieopeningen te verlichten.

SEAT Arona

Verbonden met het moderne leven

De SEAT Arona is volledig verbonden met in-car en out-car connectiviteit : het omvat het Wireless Full Link- systeem dat Android Auto en CarPlay in de cabine brengt; De connectiviteit buiten de auto is verbeterd met SEAT CONNECT . Gebruikers kunnen communiceren met de nieuwe 8.25 ”en 9.2 '' infotainmentsystemen in natuurlijke taal door middel van de wekzin" Hola Hola " .

SEAT Arona

Veiliger dan ooit

Nieuwe rijhulpsystemen zoals Travel Assist zorgen voor halfautomatisch rijden over het hele snelheidsbereik. En met Lane Assist, Side Assist , Traffic Sign Recognition en High Beam Assist is de SEAT Arona uitgerust met de nieuwste veiligheidssystemen.

Ook niet te vergeten: de Park Assist  die de auto automatisch moeiteloos parkeert.

SEAT Arona
SEAT Arona
SEAT Arona
SEAT Arona
SEAT Arona
SEAT Arona
SEAT Arona
SEAT Arona
SEAT Arona
SEAT Arona
SEAT Arona
Foto 1 / 1

Motorisaties

De opgefriste SEAT Arona is voor 100% gemaakt in Barcelona : ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Barcelona in de Martorell- faciliteiten van het merk . De opgefriste SEAT Arona zal verkrijgbaar zijn met vijf verschillende aandrijflijnen tussen 90 en 150 pk , in benzine (TSI) en CNG (TGI) .

SEAT Arona

Contacteer onze verkoopsdienst

Hiermee doet u een aanvraag om een vrijblijvend informatief gesprek te houden met één van onze verkopers. Wij contacteren u zo snel mogelijk na ontvangst van de aanvraag.

U kan ook zelf uw afspraak of virtueel showroombezoek hier inplannen 

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Ontdek al onze SEAT-vestigingen

MIG Motors Aalter SEAT

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter
Enkel onderhoud en services

MIG Motors Eke SEAT

Begoniastraat 12, 9810 Nazareth
Enkel onderhoud en services

MIG Motors Gent Noord SEAT

Zeeschipstraat 137, 9000 Gent

MIG Motors Wetteren SEAT

Nieuwe Brug 2a, 9230 Wetteren
Enkel onderhoud en services