Volkswagen

CO2-neutrale mobiliteit

Op tien jaar tijd is Denys uitgegroeid tot een internationale groep met 1800 medewerkers. Innoveren doen ze niet in één specialisme, maar als totaalbedrijf in meerdere disciplines: water, energie, mobiliteit, restauratie, bouwkunde, speciale technieken en andere gespecialiseerde bouwtechnieken. Gebundeld vormen al die disciplines een totaalbedrijf, de Denys Group, een veelgevraagde partner voor de meest complexe bouwprojecten en infrastructuurwerken. 

Vandaag breiden zij hun wagenpark op een ecologische manier uit met 100% elektrische Volkswagens ID.3, zodat zij van CO2-neutrale mobiliteit kunnen genieten.

De ID.3 is de eerste Volkswagen die prat gaat op een koolstofneutrale balans over de hele toeleveringsketen. Ook bij de batterijproductie is duurzaamheid al verzekerd. Zowel de productiefaciliteiten die de cellen voor de batterijen bouwen, als de afdelingen in de fabriek van Zwickau waar andere onderdelen en het koetswerk worden vervaardigd en waar het lakwerk en de uiteindelijke assemblage worden verzekerd, gebruiken uitsluitend energie uit natuurlijk bronnen. In die zin sluiten de ID.3's perfect aan bij het jaarthema van 2020 bij Denys, dat over duurzaamheid gaat.

Intelligent Design
Een zee van ruimte
Foto 1 / 1

Emissievrij rondrijden?

Bij MIG Motors bent u aan het juiste adres. Lees meer over elektrisch rijden of contacteer onze fleet-afdeling.

Ontdek alles over de ID.3.

Lees alles over de nieuwe ID.3, maak een testritreserveer uw stockwagen of bestel uw ID.3 op maat!