Volkswagen

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De regering legde in het regeringsakkoord vast dat alle nieuwe bedrijfswagens in 2026 groen moeten zijn. Elektrische wagens zullen in 2026 voor 100 procent aftrekbaar zijn. “Er was heel wat te doen over die beslissing”, vertelt zaakvoerder Dagmar Buysse. “Maar wij wachten niet tot 2026 en kiezen vandaag al voluit voor elektrische wagens. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat immers bij ons hoog in het vaandel. En zo zijn we nu al klaar voor de toekomst. Zelf rijd ik al vier jaar met heel veel plezier met een elektrische wagen. Ook onze andere wagens zullen we op termijn vervangen door elektrische wagens.”

Dagmar Buysse Levering ID.4 bij MIG Motors

Luchtkwaliteit verbeteren

Dagmar Buysse valt in de sector op met zijn totaalaanpak van zorgeloze badkamerrenovaties. De aanschaf van elektrische wagens past in dit plaatje, vertelt Dagmar Buysse. “De ID.4 combineert de veelzijdigheid van een SUV met de duurzame prestatie van een elektrisch voertuig. Het is een functionele stadswagen met een hoog bereik waar het ook leuk is om mee te rijden. We leveren met plezier inspanningen om de luchtkwaliteit te verbeteren en onze omgeving leefbaarder te maken. Ik ben ervan overtuigd dat zowel onze medewerkers als onze klanten dit zullen appreciëren.”

Dagmar Buysse Levering ID.4 bij MIG Motors

Op en top Belgisch

Als op en top Belgisch bouwbedrijf weten klanten dat ze bij Dagmar Buysse goed zitten als het gaat over een lage ecologische voetafdruk. De hoogwaardige onderdelen en materialen van hun badkamer worden meestal in eigen land geproduceerd. En met deze elektrische wagens gaat Dagmar Buysse voor een nog lagere ecologische voetafdruk. “Dat is niet alles’, zegt Dagmar. “We investeren ook in tal van oplaadstations, zowel bij onze medewerkers thuis als bij onze bedrijfsgebouwen. Op één van onze gebouwen hebben we ook zonnepanelen voorzien, zodat we onze elektriciteit daar volledig zelf opwekken. Nu kijken we nog uit naar de productie van elektrische bestelwagens met een hoog bereik. Als toonaangevend bedrijf willen we ook daar bij de eersten zijn.

Dagmar Buysse is een badkamerspecialist met een toonzaal van 1.000 m² in Gent. Met een honderdtal gespecialiseerde medewerkers realiseren ze jaarlijks 400 badkamerrenovaties. Meer informatie over Dagmar Buysse vind je op www.dagmar-buysse.be

Bron: Made In

DagmarBuysse Levering ID.4 bij MIG Motors
Badkamerspecialist DagmarBuysse kiest voor ID.4 bij MIG Motors
Foto 1 / 1

9 locaties, 6 merken, 1 aanspreekpunt.

De fleetafdeling van MIG Motors bestaat uit een team van specialisten dat thuis is in diverse aspecten van het hedendaagse fleetbeheer. Zij kunnen u bijstaan in het maken van de juiste keuze door o.a.

  • Het aanbieden van de juiste Total Cost of Ownership
  • Het mee uitwerken van carpolicy's
  • Het opstellen van Service Level Agreements
  • De meest accurate informatie op vlak van fiscaliteit en belastingen.

Ontdek ons fleet-team