Gent, 25 april 2024 - Op zondag 28 april 2024 organiseert MIG Motors een bijzonder evenement: de Talent Day 2024. Autoliefhebbers en ambitieuze professionals krijgen tijdens deze jobdag de kans om een exclusieve kijk te nemen achter de schermen van een van de grootste autodealers in de regio.

 

Als erkende dealer van gerenommeerde automerken zoals Volkswagen, Audi, SEAT, CUPRA, Škoda en Volkswagen Commercial Vehicles, biedt MIG Motors een breed scala aan carrièremogelijkheden binnen de automotive sector in de ruime regio rond Gent. De Talent Day belooft een unieke gelegenheid te zijn om passie voor auto's te combineren met professionele groei.

Bezoekers worden verwelkomd in de flagshipstore van MIG Motors in Gent, waar ze kunnen genieten van een verzameling exclusieve oldtimers en sportauto's. De Talent Day biedt echter meer dan alleen een tentoonstelling van voertuigen - het is een interactief evenement waar bezoekers kunnen deelnemen aan boeiende gesprekken met recruiters en potentiële collega's.

MIG Motors Gent Noord team

Een van de hoogtepunten van de dag is de mogelijkheid om letterlijk plaats te nemen achter het stuur van een sportwagen en ter plekke te solliciteren. Deze unieke ervaring tilt het concept van een sollicitatiegesprek naar een hoger niveau en laat zien hoe MIG Motors innovatie en creativiteit combineert in hun zoektocht naar nieuw talent.

Daarnaast kunnen bezoekers deelnemen aan virtuele reality-ervaringen, waar ze een voorproefje krijgen van verschillende functies binnen het bedrijf, zoals carrossier of mechanieker. Het evenement biedt een unieke kans om de automotive wereld van dichtbij te ervaren en te ontdekken wat MIG Motors te bieden heeft.

"MIG Motors staat voor creativiteit, passie en respect", aldus Jan Van Rapenbusch, head of HR. "We zijn verheugd om ambitieuze professionals te verwelkomen op onze Talent Day en hen de mogelijkheid te bieden om hun carrière in een hogere versnelling te plaatsen in de opwindende wereld van de automotive."

Bovendien ontvangen kandidaten die een contract tekenen op de Talent Day een seizoensabonnement van KAA Gent, als extra blijk van waardering voor hun toewijding aan het bedrijf.

De Talent Day vindt plaats op zondag 28 april 2024, van 10:00 tot 16:00 uur, bij MIG Motors Gent Noord, gevestigd aan de Zeeschipstraat 137 in Gent. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden terecht op talentday.migmotors.be.

Talent Day MIG motors

MIG Motors maakt deel uit van Ghistelinck Automotive. De groep realiseerde in 2023 een omzet van 570 miljoen euro en dit dankzij 660 werknemers en ruim 26.000 actieve klanten. Het bedrijf behaalde vorig jaar een mooie EBITDA van 32,6 miljoen euro.