Audi

Hou het hoofd koel met deze Coolbox van Mobicool

Lekker genieten van een gekoeld drankje of een koude salade in de zomer op de camping of het strand, is heerlijk. De MobiCool Koelbox maakt dit mogelijk. De koelbox is thermo-elektrisch zodat deze actief koelt. Op deze manier blijven uw producten heerlijk op temperatuur.

€85,00 incl. BTW

LEGO Speed Champions 1985 Audi Sport quattro S1

Voor het eerst kan u een miniversie van de beroemde 1985 Audi Sport quattro S1 bouwen, de racewagen die door talloze fans geliefd is vanwege zijn uitgesproken look en turbosnelheid. Spring achter het stuur van dit klassieke model en maak u op om weg te scheuren voor een straatrace of een race over een bosparcours. Heeft u het in u om te winnen?

Bestel direct bij ons bij NAM Zuid of Sint-Martens-Latem, beperkte oplage!

€25,00 incl. BTW

Neem maar mee wat u wil

Om gemakkelijk uw fiets overal mee naar toe te nemen gebruikt u een fietsendrager. Met een fietsdrager, ook wel fietsenrek genoemd, kan u een tocht maken door binnen – en buitenland en fietsen waar en wanneer u wil.

Fietsendragers worden meestal aangesloten op een trekhaak, maar kunnen ook geplaatst worden op het dak of de achterklep. Om zeker te weten dat u de juiste keuze maakt komt u best eerst even langs!

Loopfiets en step in 1, Audi Sport

Deze Audi Sport kinderloopfiets is twee cadeaus in één: door het slimme ontwerp kan hij makkelijk in een step veranderd worden. Het aluminium frame is gemaakt in een speciaal hydroform-proces en heeft een geïntegreerde rem die bij zowel step als loopfiets voor veiligheid zorgt. De vormgeving is in lijn met het herkenbare Audi Sport design. Geschikt voor kinderen van 3 tot 8 jaar, ideaal om uw kinderen deze zomer te leren fietsen!


€249,00 incl. BTW