Škoda

New Kamiq

Exclusieve kortingen

Škoda is 125 jaar en dat vieren ze. Sinds 1895 bouwen ze steevast vooruitstrevende auto’s. Hun modellen waren hun tijd altijd vooruit. Deze pioniersgeest uitte zich eerst in fietsen, gevolgd door motorfietsen en uiteindelijk auto’s. Het is hun engagement om design, functionaliteit en innovatie te laten samengaan, wat de voorbije 125 jaar hun vindingrijkheid heeft aangemoedigd. In 2020 laten we de toekomst even voor wat die is, om in het heden wat tijd te maken om ons verleden te vieren.

Om u als Škoda ambassadeur te bedanken geniet u deze maand van enkele historische condities tot €11.700 voordeel + 5 jaar garantie!

 

Accessoires

Korting van € 125 op accessoires

U kan bij aankoop van uw nieuwe Škoda van een korting van € 125 genieten bij aankoop van minstens € 250 aan geselecteerde Škoda-accessoires**** (bijvoorbeeld op het Roof Box Pack met een allesdrager en dakkoffer of het Roof Bike Pack met een allesdrager en fietsendrager).

Prijzen incl. BTW en aanbiedingen geldig voor particulieren van 29/05/2020 tot 29/06/2020

Škoda 125 jaar: erfgoed. 
Neem het stuur, virtueel.

Maak een virtueel ritje in een vintage Škoda. Ga terug in de tijd en zet u achter het stuur van een L&K Škoda 110. Er wacht u een fijne rit rond het historische Praag, waar u vele interessante weetjes zult vernemen, niet alleen over de auto waarmee u rijdt.

Reis doorheen het verleden van Škoda

Vergezel ons op een inspirerende reis doorheen het verleden van Škoda. Volg het verhaal van bij hun oprichting in 1895 tot de dag van vandaag, en ontdek hun rijke geschiedenis, vol prachtige auto’s en intrigerende momenten.

Er zijn verschillende doorslaggevende momenten geweest in hun geschiedenis, die hun in de juiste richting voortstuwden. Bekijk ze en ontdek vervolgens alle modellen die we ooit hebben geproduceerd.

Tijdlijn van hun modellen