"Meer dan een feestelijke eyecatcher"

Bert Bossier, Marketing Manager bij MIG Motors, deelt zijn enthousiasme over deze hartverwarmende actie: "De 'Jingle Lino' is meer dan een feestelijke eyecatcher. Het is een unieke kans voor onze gewaardeerde klanten om betrokken te raken bij een prachtig doel tijdens de feestdagen. We dagen hen uit om te raden hoeveel kerstballen er zich in de Microlino bevinden, en voor elke deelname doneren we €1 aan het goede doel."

Jingle Lino is een acroniem voor 'Jingle Bells' en 'Microlino', een 100% elektrische stadswagen met tot 230  kilometer rijbereik.

Microlino - Jingle Lino MIG Motors kerstactie 2023

"Ook mogelijk om zelf mee te rijden"

Deelnemers aan de 'Jingle Lino'-inzamelactie maken niet alleen indruk op het gebied van liefdadigheid, maar maken ook kans op een exclusieve accessoire voucher ter waarde van maar liefst €500. Een extra stimulans om deel te nemen aan deze magische actie die een lach op het gezicht van velen zal toveren. Om deel te nemen aan de actie dien je het formulier in te vullen op de tablet in de showroom.

"Bovendien bieden we klanten en personeelsleden de unieke kans om zelf plaats te nemen achter het stuur van de Microlino. Hiermee ben je gegarandeerd gezien in het verkeer," vertelt Bert Bossier enthousiast.

Microlino MIG Motors

Met het oog op een feestelijk einde van het jaar moedigt MIG Motors iedereen aan om langs te komen in hun showroom, de 'Jingle Lino' te bewonderen en deel te nemen aan deze inzamelactie voor het goede doel. Samen kunnen we het verschil maken voor hen die het nodig hebben. De opvallende vierwieler is elke werkdag te bezichtigen vanaf 9:00 tot 18:00, op zaterdag van 10:00 tot 17:00. "We hopen een mooi bedrag te verzamelen voor het goede doel!"

De Jingle Lino is op verschillende momenten en locaties te zien:

  • Van woensdag 20/12 t.e.m. zaterdag 23/12 in MIG Motors Aalter
  • Van dinsdag 26/12 t.e.m. woensdag 27/12 in MIG Motors Gent Noord
  • Van donderdag 28/12 t.e.m. zaterdag 30/12 in MIG Motors Gent Zuid
  • Van dinsdag 02/01 t.e.m. woensdag 03/01 in MIG Motors Sint-Martens-Latem
  • Van donderdag 04/01 t.e.m. zaterdag 06/01 in MIG Motors Eke

Locaties bekijken

Microlino elektrisch MIG Motors

Voor meer informatie, persaanvragen of beeldmateriaal, neem contact op met Bert Bossier via marketing@migmotors.be

Op de foto van links naar rechts: Heikki Vandeputte (Site Manager MIG Motors Aalter), Inge Van Heesvelde (Service Advisor), Stijn Devooght (Group Service Manager)

Over MIG Motors

MIG Motors is officiële verdeler van Volkswagen, Audi, Škoda, SEAT, CUPRA en Volkswagen Commercial Vehicles in regio Gent en Meetjesland. De autodealer telt 9 vestigingen en heeft meer dan 220 autodealer. Sinds kort maakt MIG Motors deel van Ghistelinck Automotive, de Waregemse automobielgroep die sedert 1950 het merk Mercedes-Benz verdeelt in België en sedert 2017 ook in Frankrijk.

Meer lezen

Over Microlino

De Microlino is een volledig elektrische vierwieler met een rijbereik tot 230 kilometer die in vier uur kan worden opgeladen aan een stopcontact. De maximumsnelheid van de wagen is 90 km/u, waarbij een rijbewijs B verplicht is. Binnen kunnen twee volwassen plaatsnemen en is er in de koffer ruimte voor drie kratten bier of champagne. Prijzen starten vanaf € 17.990 inclusief btw.

Meer lezen