Samen bieden wij de beste garantie op een succesvolle toekomst met MIG Motors als enige officiële verdeler voor regio Wetteren, Gent & Meetjesland.

Luc en Ann Blancquaert wensen hun klanten te bedanken voor het jarenlange vertrouwen en geven nu de fakkel door aan het team van MIG Motors. Zo kan Garage Blancquaert een uitzonderlijke klantbeleving vooropstellen binnen de MIG Motors cultuur die boeit en bindt.

Luc en Ann Blancquaert

10 locaties, 6 merken, één team

Samen met Blancquaert bieden wij de beste garantie op een succesvolle toekomst, waarin wij ons onderscheiden a.d.h.v. onze 3 sterkste troeven: productaanbod, dienstverlening en imago. Concreet: wij zoeken naar de beste oplossing aan een zo laag mogelijke prijs waarbij service primeert en een transparante communicatie de kers op de taart is. 

Mobility is great, it's in our DNA

Samen realiseren wij onvergetelijke momenten zodat u niet enkel klant wordt, maar ook onze trouwste fan en ambassadeur. Wij luisteren continu naar u, proberen aan al uw noden te voldoen en dat op alle niveaus van onze organisatie en geïntegreerd in de dagelijkse werkzaamheden.
 

Steeds in uw buurt, herkenbaar & dichtbij

In regio Gent & Meetjesland is er altijd wel een MIG-vestiging in de buurt, zeker nu we ook in Wetteren actief zijn. In elk van die 9 concessies staan onze medewerkers steeds voor u klaar. U verhuist, begint een nieuwe zaak of bent op zoek een mobiliteitsoplossing in Gent? Bij elk moment en elke grote stap in uw leven zijn wij er om u te adviseren op vlak van mobiliteit.
 

Dezelfde vertrouwde gezichten, maar nu ook officieel servicepunt van SEAT en Škoda.

Naast het merk Volkswagen (zowel personenwagens als bedrijfsvoertuigen) kan u voortaan ook voor onderhoud en herstellingen terecht met uw SEAT of Škoda bij MIG Motors in Wetteren. Tegelijk vindt u er nog steeds dezelfde vertrouwde gezichten voor zowel de verkoop als de naverkoop.

Blancquaert MIG Motors Wetteren
Blancquaert Wetteren Wouter Depoorter
Blancquaert MIG Motors Wetteren
MIG Motors en Blancquaert
MIG Motors Wetteren Blancquaert
Blancquaert Wetteren
Foto 1 / 1