Audi

Toekomstgerichte investering

MIG Motors kondigt met trots de bouw aan van een geheel nieuwe Audi-concessie in Aalter. Deze investering belichaamt niet alleen onze voortdurende toewijding aan het leveren van eersteklas service aan onze gewaardeerde klanten, maar ook aan het versterken van de positie van Audi als toonaangevend merk in de automobielindustrie.

Modern ontwerp, uitzonderlijke ervaring

De nieuwe concessie zal worden gevestigd op de bestaande strategische locatie, met een eigentijds ontwerp dat de essentie van het Audi-merk weerspiegelt. Het gebouw zal niet alleen functioneel zijn, maar ook een uitnodigende sfeer creëren voor klanten om de nieuwste Audi-modellen te ontdekken. De showroom zal uitgerust zijn met de nieuwste technologieën en innovatieve presentatiemethoden om een meeslepende ervaring te bieden aan iedereen die onze concessie bezoekt.

MIG Motors Audi Aalter 2024 showroom

Duurzaamheid in het hart

Wij zijn vastbesloten om bij te dragen aan een duurzamere toekomst. De nieuwe Audi-concessie in Aalter zal worden ontworpen met een focus op milieubewuste en energie-efficiënte oplossingen. Van duurzame bouwmaterialen tot geavanceerde energiebeheersystemen, we streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en een positieve impact te hebben op de lokale gemeenschap.

Uitgebreide dienstverlening

Naast de showroom zal de concessie ook beschikken over een ultramoderne werkplaats, waar onze hoogopgeleide technici zullen zorgen voor het onderhoud en de reparatie van uw Audi-voertuigen. Klanttevredenheid staat bij ons centraal, en we zijn vastbesloten om een uitstekende service te bieden gedurende de gehele levensduur van uw Audi.

Audi showroom Aalter

De bouw van deze nieuwe Audi-concessie in Aalter vertegenwoordigt een investering in de toekomst van mobiliteit en klantenservice. We streven ernaar om een referentiepunt te worden in de regio en kijken ernaar uit om onze klanten te verwelkomen in een geheel nieuwe dimensie van het Audi-rijden.

Heikki Vandeputte, Site Manager
Heikki Vandeputte, Site Manager MIG Motors Aalter

Bekijk de timelapse