Audi

RS e-tron GT Performance de krachtigste Audi ooit!

De RS e-tron GT Performance is de krachtigste Audi ooit geproduceerd, met indrukwekkende specificaties en ongeëvenaarde prestaties. Alle varianten van de e-tron GT zijn uitgerust met verbeterde elektromotoren voor krachtige prestaties.

Krachtige Varianten

  • Audi e-tron GT S: 500 kW (679 pk), sprint van 0-100 km/u in 3,4 seconden, topsnelheid van 245 km/u.
  • Audi RS e-tron GT: 630 kW (856 pk), sprint van 0-100 km/u in 2,8 seconden, topsnelheid van 250 km/u.
  • Audi RS Performance: 680 kW (925 pk), sprint van 0-100 km/u in 2,5 seconden, topsnelheid van 250 km/u.

De boostfunctie van 70 kW kan gedurende 10 seconden worden ingeschakeld via een knop op het stuur, waardoor beide RS-varianten een extra vermogen krijgen. Dit maakt de RS Performance de krachtigste productiewagen ooit van Audi.

Design en Prestaties

De facelift van de Audi RS e-tron GT omvat verfijnde aerodynamische verbeteringen en een geüpdatet exterieurdesign dat zowel elegant als agressief oogt. De toegenomen kracht van de elektrische aandrijflijn zorgt voor een ongeëvenaarde rijervaring. Met zijn verbeterde batterijcapaciteit en efficiëntere energiebeheer biedt deze auto een indrukwekkend rijbereik en snellere laadtijden.

Ruimte en Comfort

De Audi e-tron GT biedt voldoende ruimte voor zowel passagiers als bagage. Met zijn ruime interieur en grote bagageruimte is deze auto perfect voor zowel dagelijkse ritten als langere reizen. De ergonomisch ontworpen stoelen en het geavanceerde klimaatsysteem zorgen voor maximaal comfort tijdens elke rit.

Nieuwe Varianten en Stijl

Audi introduceert de e-tron GT nu in de uitvoeringen S, RS en RS Performance, wat zorgt voor een breed scala aan keuzemogelijkheden voor verschillende rijvoorkeuren. De subtiele esthetische aanpassingen, zoals de opnieuw ontworpen bumpers en de verbeterde aerodynamica, geven de auto een frisse, moderne uitstraling. De geüpdatete luchtinlaten aan de voorkant verbeteren niet alleen het uiterlijk, maar dragen ook bij aan de efficiëntie en prestaties van de auto.

Ontdek de vernieuwde Audi e-tron GT bij MIG Motors. Ons deskundige team staat klaar om je alles te vertellen over de nieuwste functies en prestaties van dit indrukwekkende model. Bezoek onze showroom en ervaar zelf de innovatie en luxe van de nieuwe Audi e-tron GT. Voor meer details kun je ook de officiële Audi Media Center pagina bekijken.