Sportief design, hoge functionaliteit.

Het valt niet te ontkennen: de Audi A4 Avant is een en al sportiviteit, kwaliteit, digitalisering en flexibiliteit. Aan de buitenkant onderscheidt hij zich met zijn nieuwe designstijl duidelijk van zijn voorganger. In het hoogwaardige interieur kunt u dankzij baanbrekende technologieën uw gedigitaliseerde dagelijkse leven voortzetten. De ruime laadcapaciteit geeft u heel wat flexibele transportmogelijkheden.

De Audi A4 Avant dankt zijn indrukwekkende vooraanblik aan zijn brede Singleframe-radiatorrooster en zijn opvallende, brede luchtinlaten. Aan de achterzijde is er het aparte diffuseroppervlak met geïntegreerde trapeziumvormige uitlaatpijpen en een doorlopende verchroomde strip die de ledlampen met elkaar verbindt. 

 

Audi A4 Avant mig motors Gent NAM Zuid

Krachtige motoren

Voor de Audi A4 Avant is een breed aanbod van TFSI- en TDI-motoren van 100 kW (136 pk) tot 180 kW (245 pk) (gecombineerd brandstofverbruik¹: WLTP: 8,2–5,0 l/100km (NEDC: 6,8–3,8 l/100 km); gemiddelde CO₂ emissie¹ WLT"P: 195–132 g/km (NEDC: 155–100 g/km)) beschikbaar. Verschillende motoren zijn voorzien van een mild-hybride technologie, die het brandstofverbruik kan verminderen door het terugwinnen van energie tijdens het dagelijkse gebruik.

Boek een testrit

Audi A4 Avant mig motors Gent

Het interieur

Royaal veel ruimte, hoge kwaliteit, individueel.

Baanbrekende 

connectiviteit

Met zijn nieuwe MMI-systeem biedt de sterk verbonden Audi A4 een gebruikerservaring die vergelijkbaar is met een hedendaagse smartphone. Een MMI-touchscreen met akoestische feedback vervangt de functies van de vorige draai-/drukknopbediening op de middentunnelconsole. Het TFT-scherm met hoge resolutie is 10,1 inch groot. De graphics zijn opzettelijk schoon en ingetogen; de menustructuur met zijn strakke hiërarchieën is afgestemd op de verwachtingen van de gebruiker en faciliteert het gebruiksgemak. De MMI-zoekopdracht is gebaseerd op vrije tekstinvoer en levert snel resultaten op. 

Audi A4 Avant mig motors Gent

Flexibel en functioneel

De standaarduitrusting omvat onder meer de elektrische openende kofferklep en elektrische afdekking van de kofferruimte. De optionele bevestigingsset biedt nog meer mogelijkheden: twee telescopische stokken worden in het railsysteem van de kofferbak gemonteerd en kunnen uw bagage extra beveiligen. Als u de handen niet vrij hebt wanneer u de wagen wilt inladen, opent u de kofferbak makkelijk met de optionele sensorgestuurde voetontgrendeling. Met de optionele comfortsleutel kunt u het hele voertuig vergrendelen en ontgrendelen met behulp van sensoren in de deurklinken. Het enige waar u aan moet denken, is dat u de sleutel op zak hebt.

Audi A4 Avant koffer mig motors Gent

Highlights van de Audi A4 Avant

Audi A4 Avant mig motors Gent kopen

Matrix ledkoplampen

Met dynamische richtingaanwijzers

Audi A4 Avant MMI

Audi MMI

Met draadloze Apple Carplay-verbinding

Audi A4 Avant mig motors Gent kopen

S-tronic

Harmonieus en dynamisch schakelen

 

Contacteer een Audi-verkoper

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

De CO₂-emissie en verbruikswaarden worden alleen ter indicatieve titel gegeven. Het is mogelijk dat de waarden die zijn opgegeven voor een specifieke configuratie van een voertuig verschillen van de waarden die worden weergegeven op het gelijkvormigheidsattest bij aflevering van het voertuig. Bovendien kan dit eventuele verschil de krachtens de toepasselijke wetgeving (sociaal, fiscaal, enz.) verschuldigde bedragen mogelijks beïnvloeden. Contacteer uw verdeler voor alle informatie over de fiscaliteit van uw voertuig.