Een opvallende verschijning

Het brede, laaggelegen Singleframe-radiatorrooster, geflankeerd door de zijdelingse luchtinlaten en de optionele ledkoplampen, domineert de imposante voorkant van de Audi A1 Sportback. De uitrusting varieert afhankelijk van het basismodel. Het afgebeelde S line-model is voorzien van het radiatorrooster in titaniumzwart en het frame van het radiatorrooster in mat aluminiumzilver. Het pack S line competition beklemtoont het sportieve karakter van uw Audi A1 Sportback.

Vraag een testrit aan

Audi A1 Sportback MIG Motors geel S-line

Zien en gezien worden

De optionele ledkoplampen van de Audi A1 Sportback verleggen grenzen, niet alleen qua design, maar vooral qua technologie. Hun daglichtachtige verlichting staat garant voor uw veiligheid. Ze bieden een laag energieverbruik en een lange levensduur. U kunt bovendien kiezen voor ledlichten met dynamische richtingaanwijzer aan de achterkant van de wagen.

 

Audi A1 Sportback MIG Motors geel matrix ledkoplampen

De kleur van uw keuze

Audi A1 Sportback grijs MIG Motors
Audi A1 Sportback grijs MIG Motors
Audi A1 Sportback grijs MIG Motors
Audi A1 Sportback grijs MIG Motors
Audi A1 Sportback grijs MIG Motors
Foto 1 / 1

De Audi A1 Sportback is standaard uitgerust met MMI-radio, inclusief een 10,25” digitaal instrumentenpaneel. Er zijn verschillende interfaces en poorten beschikbaar om uw mobiele apparaten met de wagen te verbinden. We bieden u ook tal van optionele bedienings- en infotainmenttechnologieën.

De optionele Audi virtual cockpit toont u de belangrijkste informatie op een 10,25” LCD-scherm – overzichtelijk gestructureerd en in hoge resolutie. U kunt wisselen tussen twee weergavemodi: in de klassieke modus ziet u standaardinstrumenten zoals snelheidsmeter en klok, terwijl in sportmodus de toerenteller het aandachtspunt is.

 

Audi A1 Sportback MIG Motors geel interieur

Contacteer een verkoper

Ik ben geïnteresseerd in een*

Wist u dat u ook zelf uw showroombezoek of videocall kan inplannen?

Onze Audi-concessies

MIG Motors Aalter Audi

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Gent Zuid Audi

Achilles Heyndrickxlaan 3, 9050 Ledeberg (Gent)

MIG Motors Sint-Martens-Latem Audi

Kortrijksesteenweg 151, 9830 Sint-Martens-Latem