Combi-actie* van 1/06-11/08: Vakantiecheck + tot € 40 extra korting op banden!

Merken we tijdens je Vakantiecheck dat je 2 of 4 nieuwe banden nodig hebt? Dan krijg je maar liefst tot € 40 extra korting (incl. btw) op nieuwe Pirelli- of Continental-banden. Bovendien profiteer je van 36 maanden bandengarantie. Da’s pas gerust op reis vertrekken.

*Combi-actie: tot € 40 extra korting (incl. btw) op nieuwe banden van het merk Pirelli of Continental, enkel geldig in combinatie met een uitgevoerde vakantiecheck-up op de wagen in de periode van 01/06/23 – 11/08/23.

Vakantiecheck 2023

checklist zomer 2023 MIG Motors Onze checklist voor een geslaagde zomer

1. Banden

bandencheck MIG Motors

Een lange rit voor de boeg? Dan is het belangrijk dat je banden in optimale staat zijn. Als onderdeel van de Vakantiecheck, controleren we daarom je bandenspanning, de balancering en profieldiepte. Een goeie wegligging en betrouwbare rijprestaties? Check!

2. Vloeistoffen

Vloeistoffencheck MIG Motors

Waarom wachten tot de indicatoren op je dashboard melden dat er een tekort aan vloeistof is? Vermijd onnodige stress tijdens je vakantie en laat je concessiehouder op voorhand controleren of er nog voldoende vloeistoffen zijn.

3. Ruitenwissers

Ruitenwissers MIG Motors check zomer 2023

Een goed zicht op de weg is key, zeker als je een lange rit voor de boeg hebt. Onze experts kunnen tijdens een Vakantiecheck scheurtjes spotten in je rubberen wisserbladen. Zijn ze aan vervanging toe? Dan kan je dat nog op tijd laten fiksen!

4. Remmen

Check remmen MIG Motors zomer 2023

Niks zo cruciaal als goed werkende remmen. En niks zo belangrijk als een controle uitgevoerd door een erkend servicecentrum, als onderdeel van elk regulier onderhoud. Bij ons ben je in goede handen.

5. Batterij

Batterij MIG Motors

Sommige verrassingen zijn leuk, andere zijn minder leuk ... zoals een platte batterij, de belangrijkste oorzaak bij pech. Wanneer het tijd is om de batterij te vervangen, hangt van vele factoren af. Wij kijken dat voor jou na zodat je niet voor vermijdbare verrassingen komt te staan.

6. Lichten en zichtbaarheid

Lichten check MIG Motors 2023

Zien en gezien worden is fundamenteel voor de veiligheid. En de technologie die achter de lichten van je wagen zit, is véél complexer dan het lijkt. Laat ons ernaar kijken. Alles in orde? Dan krijg je groen licht van ons.

Benieuwd naar de volledige Vakantiechecklijst?

Download 'm hier

Airco cleaning (€ 59 BTWi) of Airco onderhoud ( € 99 BTWi)

De schone lucht in je voertuig? Die heb je te danken aan een Airco Cleaning en een Airco Onderhoud. Laat je airco dus regelmatig onderhouden en voorkom beslagen ruiten, onaangename geurtjes, een kapotte ventilator en kosten op lange termijn. Niet overtuigd? Dan overtuigen onze interessante prijzen en de voordelen je wél!

Maak een afspraak

MIG Motors vakantiecheck airco cleaning 2023

Ga uit je dak met -20%* op dakkoffers!

Je zomertrip staat voor de deur, maar jij komt plaats tekort in je koffer. De oplossing? Een extra koffer, op je dak! Wil je véél meenemen? Ga dan voor de 340L-versie. Wil je héél veel meenemen? Kies de 460L-versie. Pak snel deze 20% korting … en begin alvast met inpakken!

*Zomerpromoties geldig tot 30/09/23 of zolang de voorraad strekt.

Ontdek andere accessoires

Volkswagen dakkoffers