Volkswagen

De volledig CO₂-neutrale Volkswagen ID.3 en ID.5

Dat de Belgische badkamerspecialist X²O Badkamers 'durven doen' als vaste waarde heeft, bewijst de snelle transitie naar een volledig duurzaam wagenpark. Deze week namen ze de eerste 9 van in totaal 80 elektrische wagens in ontvangst bij MIG Motors Aalter. De investering draagt hiermee bij aan een volledig CO₂-neutrale vloot. De toonaangevende Volkswagen ID.3 en elegante ID.5 bleken de ideale modellen om hun gamma te elektrificeren. "Ook de productie van deze modellen is volledig CO₂-neutraal, dankzij de fabriek in het Duitse Zwickau waar de ID.3 en ID.5 van de band rollen", vertelt Site Manager Heikki Vandeputte.

Levering voor X²O Badkamers bij MIG Motors Aalter

Jarenlange samenwerking tussen MIG Motors en X²O Badkamers

X²O Badkamers heeft al jarenlang een goede vertrouwensband met de verschillende Volkswagenmerken, "maar ook met MIG Motors blikken we terug op een mooie samenwerking", vertelt Patricia Vermeersch, HR Manager bij X²O Badkamers. "MIG Motors dacht altijd pro-actief mee en ze bieden een uitstekende ondersteuning bij onze traditie naar een volledig elektrisch wagenpark".

De samenwerking met MIG Motors was altijd al heel vlot, ook het pro-actief meedenken was voor ons een grote meerwaarde bij de transitie naar een volledig elektrisch wagenpark.

Volkswagen ID.3 uitleg MIG Motors

Advies nodig omtrent de verduurzaming van uw wagenpark?

U bent een*:

MIG Motors fleet

Waar er 1 of meer bedrijfswagens zijn, is het beheer van uw wagenpark dé sleutel tot productiviteit. Een efficiënt beheer ervan verlaagt immers de eigendomskosten (Total Cost of Ownership) en verhoogt de uptime.

Contacteer onze fleetafdeling