Audi
Intelligente EDI laadoplossing voor uw Audi

EDI slimme laadstations MIG Motors

Audi werkt samen met EDI (Electric by D'Ieteren) om u een gratis geconnecteerd laadstation t.w.v. € 1.300 aan te bieden dat past bij uw Audi en uw levensstijl. Het wordt uw ideale bondgenoot voor uw dagelijkse elektrische mobiliteit. Dankzij een modulair vermogen tot 22 kW en slimme intelligentie beantwoorden deze laadstations aan de hoogste kwaliteitsvereisten.

Audi Electric Scooter by Segway

Audi Electric Scooter

Parkeer uw wagen aan de rand van de stad en navigeer behendig door het stadsverkeer op uw lichtgewicht scooter. Jawel: de Audi Electric Kick Scooter powered by Segway weegt hooguit 12 kilogram. U vouwt hem bovendien in één beweging op – ideaal om mee te nemen in de auto, op de bus en op de trein. En het ledkleurendisplay toont u in een oogopslag de rijsnelheid, de geselecteerde rijmodus, de batterijstatus en nog veel meer.

Kies uw favoriete Audi

Audi A3 TFSI e

Hybride
Audi A3 hybride MIG Motors
CO2 24 g/km (NEDC) 24 g/km (WLTP)
Vanaf € 40.870,00 incl. BTW

Audi A6 TFSI e

Hybride
Audi A6 TFSI e
CO2 44 g/km (NEDC) 44 g/km (WLTP)
Vanaf € 69.740,00 incl. BTW

Audi A7 TFSI e

Hybride
Audi A7 hybride MIG Motors
CO2 40 g/km (NEDC) 40 g/km (WLTP)
Vanaf € 76.190,00 incl. BTW

Audi A8 TFSI e

Hybride
Audi A8 TFSI e hybride MIG Motors
CO2 39 g/km (NEDC) 39 g/km (WLTP)
Vanaf € 113.490,00 incl. BTW

Audi Q3 TFSI e

Hybride
Audi Q3 tfsi e MIG Motors
CO2 36 g/km (NEDC) 36 g/km (WLTP)
Vanaf € 48.330,00 incl. BTW

Audi Q5 TFSI e

Hybride
Audi Q5 TFSI e MIG Motors
CO2 35 g/km (NEDC) 35 g/km (WLTP)
Vanaf € 64.440,00 incl. BTW

Audi Q7 TFSI e

Hybride
Audi Q7 TFSi e
CO2 46 g/km (NEDC) 46 g/km (WLTP)
Vanaf € 78.620,00 incl. BTW

Audi Q8 TFSI e

Hybride
Audi Q8 hybride MIG Motors
CO2 47 g/km (NEDC) 47 g/km (WLTP)
Vanaf € 81.840,00 incl. BTW

Audi Q4 e-tron

Elektrisch
Audi Q4 e-tron
CO2 0 g/km (NEDC) 0 g/km (WLTP)
Vanaf € 49.100,00 incl. BTW

Audi e-tron GT

Elektrisch
Audi e-tron GT MIG Motors
CO2 0 g/km (NEDC) 0 g/km (WLTP)
Vanaf € 107.919,00 incl. BTW

Bezoek een Audi-showroom in uw buurt

MIG Motors Aalter Audi

Watermolenstraat 1, 9880 Aalter

MIG Motors Gent Zuid Audi

Achilles Heyndrickxlaan 3, 9050 Ledeberg (Gent)

MIG Motors Sint-Martens-Latem Audi

Kortrijksesteenweg 151, 9830 Sint-Martens-Latem

1Het aanbod voor een gratis intelligent geconnecteerd laadstation en certificatie van de elektrische installatie (t.w.v. € 1.300 excl. btw), alleen bij installaties in België, is uitsluitend geldig voor de betaling van de factuur voor de plaatsing van een elektrisch laadstation door het bedrijf Electric by D’Ieteren n.v. (EDI). De korting op een EDI laadinstallatie is niet langer van toepassing wanneer de bestelde wagen wordt geannuleerd of wordt aangepast naar een model waarop de actie niet van toepassing is. Korting ook van toepassing bij de keuze van een charging pack (in de EDI partner portal bij de dealer) of een EDI Connected Cable twv € 1.199 excl BTW (opgelet: in geval van de keuze voor een Connected Cable wordt het verschil met de waarde van de voucher niet terugbetaald). Slechts één gratis laadstation en één gratis certificatie per bestelling van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi, met een maximum van 5 gratis laadstations en 5 gratis certificaties per natuurlijke persoon en/of rechtspersoon. Een upgrade naar een EDI laadstation uit de hogere categorie is mogelijk mits betaling van de bijkomende kost door de klant. Het is echter niet mogelijk de waardebon ter waarde van € 1.300 ex BTW te gebruiken voor de installatie van een niet-geconnecteerd laadstation. Het btw-stelsel dat op de installatie van de laadpaal van toepassing is, wordt beheerst door de wettelijke bepalingen, zoals toegepast door de FOD Financiën (https://financien.belgium.be/nl). De voorwaarden om als particulier in aanmerking te komen voor het btw-tarief van 6% zijn de volgende: (i) uw woning is ten minste tien jaar oud, (ii) uw woning wordt uitsluitend of hoofdzakelijk als particuliere woning gebruikt; (iii) de uitgevoerde werkzaamheden (verbouwing, renovatie, rehabilitatie, verbetering, reparatie of onderhoud, met uitzondering van schoonmaak) worden rechtstreeks aan u, de “eindverbruiker” (d.w.z. de eigenaar, de vruchtgebruiker, de huurder, enz.) in rekening gebracht. Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Aanbod geldig 12 maanden vanaf datum bestelbon. Meer info op www.edi.be/audi. Aanbod onder voorwaarden, voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Korting in lijn met de EDI-tarieven vastgesteld op 01/09/2022. EDI-tarieven zijn onderhevig aan wijzigingen.

2De actie gratis Audi Electric Kick Scooter powered by Segway heeft een waarde van € 870 inclusief btw (€ 719 exclusief btw). Dit aanbod is niet overdraagbaar aan een derde partij en is niet inwisselbaar voor een waardebon of contant geld. Slechts één gratis Audi Electric Kick Scooter per bestelling van een 100% elektrische of plug-in hybride Audi, met een maximum van 5 gratis Audi Electric Kick Scooters per natuurlijke persoon en/of rechtspersoon.

1+2. Aanbod voor particulieren en professionele klanten. Actie geldig bij bestelling van een nieuwe 100% elektrische of plug-in hybride Audi bij een erkende deelnemende Audi verdeler in België. Geldig op elk nieuw klantencontract tussen 16 september en 17 oktober 2022. Enkel geldig voor klantencontracten in Audi plug-in hybride modellen (Audi A3 Sportback TFSI e, Audi Q3 TFSI e, Audi Q3 Sportback TFSI e, Audi Q5 TFSI e, Audi Q5 Sportback TFSI e, Audi A6 Berline TFSI e, Audi A6 Avant TFSI e, Audi A7 Sportback TFSI e, Audi A8 TFSI e, Audi Q7 TFSI e en Audi Q8 TFSI e) en volledig elektrische Audi modellen (Audi Q4 e-tron, Audi Q4 Sportback e-tron, Audi (Q8) e-tron, Audi (Q8) e-tron Sportback, Audi e-tron GT). Aanbod onder voorwaarden. De klant heeft de keuze tussen de korting op het EDI laadstation naar keuze OF de Audi Electric Kick Scooter powered by Segway (aanbod niet cumuleerbaar). Geldig voor alle sales types, met uitzondering van FU (DEMO) en FZ. Zowel van toepassing op stockwagens als op nieuwe bestellingen. Combineerbaar met alle lopende commerciële acties. Niet cumuleerbaar met een specifieke klantgebonden fleetkorting. Alleen van toepassing voor fleet klanten (met conventie) waarvan de leasemaatschappij een samenwerking heeft met EDI (bijv. VDFin). Korting alleen geldig op een door EDI geïnstalleerd laadstation. Voor meer informatie gelieve u te wenden tot een erkende Audi verdeler. Indien na de bestelling de klant toch wenst te wijzigen van incentive (Audi Electric Kick Scooter naar een EDI laadstation (of omgekeerd)), dient deze wijziging steeds aangevraagd te worden via Audi sales support aan de hand van een schriftelijke bevestiging (e-mail) van de klant als bewijsstuk. In geval van wijziging van de bestuurder/klant na stopzetting van de Audi Electric Days actie, zal de incentive door Audi Import automatisch verwijderd of geherfactureerd worden. Audi Import behoudt zich het recht voor controles uit te voeren op de aanwezigheid van de (correcte) incentives op ondertekende bestelbonnen en het respecteren van het maximum aantal elektrische steps (zie punt 2) per natuurlijke persoon/rechtspersoon.