Autosalon geannuleerd - maar nog nooit zoveel prijsverlagingen.

De start van het jaar was dé moment waar iedere autoliefhebber naar uitkijkt. De gezondheidscrisis gooide echter roet in het eten om dit jaar een veilig autosalon te kunnen laten doorgaan. Er zijn echter nog nooit zoveel prijsverlagingen geweest vanwege de hevige concurrentie binnen de automarkt, dus misschien is dit het ideale moment om een auto te kopen of zelfs uw droomauto te kopen voor minder dan u had gedacht.

Lees meer over hoe u kunt profiteren van prijsverlagingen door het afgelaste autosalon en prijzen.

Autosalon 2021

De show wordt net zo spannend

Het Autosalon bood de autofabrikanten een showcase voor hun nieuwste auto's, onderdelen en ideeën. En hoewel dit donkere tijden zijn voor autoliefhebbers die uitkijken naar gloednieuwe auto's, betekent dit niet dat ze niet kunnen genieten van de laatste nieuwtjes en uitzonderlijke prijsverlagingen, 2023 is immers nog ver weg. Net daarom hebben de merken beslist om dit alles te laten doorgaan bij de officiële verdelers, zoals MIG Motors dat is voor Gent & Meetjesland. Maar maak u geen zorgen, de show dit jaar wordt net zo spannend: alle officiële verdelers beschikken over de nieuwste Volkswagen, Audi, SEAT,  & Škoda modellen, met Cupra als verrassing voor iedereen die reikhalzend uitkijkt naar hun nieuwste producten.

Een geïnformeerd koper is er twee waard.

Het is gebruikelijk dat autofabrikanten tot €5.000 aanbieden op bepaalde modellen. Afhankelijk van hoe de verkoop is verlopen en de beschikbaarheid van de wagens, kunnen deze kortingen zelfs nog hoger oplopen. Stel het kopen van een nieuwe auto dus niet uit alleen omdat er geen autoshow op komst is - integendeel, u kunt nog meer besparenBekijk ons handig overzicht voor informatie over kortingen of bezoek uw dichtsbijzijnde officiële verdeler: waarbij soms extra promoties beschikbaar zijn, zoals gratis olieverversingen, enz., naast mogelijke incentives op voorraad waar tijdens uw bezoek over wordt vertelt. 

Meer dan alleen maar 'kortingen' en 'commerciële acties'

Kom langs bij MIG Motors om meerdere wagens te bekijken en testen én uitgebreid advies te krijgen. Zo bent u zeker dat u met de juiste auto naar huis gaat. 

Ontdek onze vestigingen        Beantwoord 5 vragen en ontdek de auto die echt bij je past.

Laat ons u helpen,
want hoewel er allerlei soorten voertuigen zijn om aan iedere mobiliteitsbehoefte te voldoen, is er maar één nodig om de uwe te maken.

U bent een*:

Bent u van plan om een nieuwe wagen te kopen?

Spannend proces! We helpen u bij het plannen om het meeste uit uw geld te halen en uw inruilwaarde hoog te houden.

Bent u van plan om een nieuwe wagen te kopen?

Spannend proces! We helpen u bij het plannen om het meeste uit uw geld te halen en uw inruilwaarde hoog te houden.