Werkplaats & carrosserie

Onze activiteiten in de werkplaats en de carrosserie blijven gewoon doorlopen. We werken zoals steeds op afspraak en overhandigen uw sleutels volledig corona-proof (achter een scherm, op veilige afstand, met mondmasker aan en ontsmetting binnen handbereik). Uiteraard wordt uw wagen voor afgifte grondig ontsmet langs de binnenzijde.

We mogen ook onze wachtruimtes opnieuw openen, maar onze haal-en-breng service kunnen we nog niet opstarten. Wij hopen op uw begrip.

Afspraak
Verkoper

Verkoop

Wat betreft de verkoop van voertuigen mogen we onze toonzalen opnieuw openen, maar wel op afspraak. Onze verkopers blijven daarom steeds bereikbaar via telefoon, e-mail of videocall. Wij zetten sowieso in op maximale zichtbaarheid van onze stock- en 2de handsvoertuigen op alle sites.

Zelf uw ideale stockwagen online bestellen?
Bekijk hier een selectie uit ons aanbod:

Afleveringen

De afleveringen van de verkochte wagens gaan gewoon door en ook dit op een veilige manier en na ontsmetting van de binnenzijde van het voertuig.

Het geven van de nodige uitleg omtrent uw voertuig ter plekke is opnieuw mogelijk, maar uiteraard met inachtneming van de nodige veiligheidsmaatregelen. U kan daarnaast ook een kijkje nemen bij onze online tutorials hieronder!

Afleveringen

Nood aan nog wat extra uitleg over uw nieuwe wagen?
Duik dan in onze digitale bibliotheek en bekijk onze video-tutorials:

We care for you, you care for us.

Onze eerste prioriteit blijft de gezondheid van onze klanten en medewerkers. Wij voorzien dan ook een aantal maatregelen voor een vlot verloop: 

  • Elke klant komt op afspraak
  • Respecteer de fysieke afstand van minimum 1,5 meter
  • Volg de aangeduide éénrichtingsroutes en afstandsmarkeringen
  • Alcogel is voorzien aan alle toegangsdeuren
  • Vervang de handdruk door een warme glimlach
  • Beschermingshandschoenen, mondmaskers en plexischermen worden voorzien waar we geen 1,5 meter afstand kunnen garanderen

Wij blijven aan de slag voor u

U merkt het: wij zetten vol in op een kwalitatieve dienstverlening en proberen zo de eventuele hinder voor u tot een minimum te beperken. Uiteraard blijven wij de situatie nauwlettend volgen en houden wij u op de hoogte van eventuele wijzigingen.

In de tussentijd vragen wij u goed voor uzelf en anderen te zorgen, want dat is de enige manier waarop we dit virus kunnen bestrijden!  

#wecareforyou #samentegencorona