Uw nieuwe wagen? Da's geen gemakkelijke keuze.

Een wagen speelt een belangrijke rol in uw leven Het is uw reisgezel die hét verschil kan maken wanneer het tijd is om te komen waar u heen wilt. We helpen u niet enkel groots te dromen, maar vooral efficiënt te plannen, want er is geen betere tijd dan nu om de aankoop van uw droom in te plannen! 

Afspraak in onze showroom 
voor onze verlengde salondeals!

Bij MIG Motors willen wij onze klanten de best mogelijke ervaring geven bij het kopen van een nieuwe auto. Daarom zijn we trots om aan te kondigen dat we onze saloncondities hebben verlengd! Dit betekent dat u nog langer kunt genieten van onze prachtige modellen tegen de beste prijzen. Met onze uitgebreide selectie van de nieuwste modellen van de meest populaire automerken, kunt u er zeker van zijn dat u de perfecte auto vindt voor uw specifieke behoeften en wensen. 

Ontdek onze verlengde salondeals

Gloednieuwe showroom voor
MIG Motors Eke

Met veel trots mogen we u sinds kort verwelkomen in een gloednieuwe en moderne showroom in Eke waar u opnieuw een beroep kunt doen op onze expertise rond het Volkswagen-, ŠKODA- en Volkswagen Bedrijfsvoertuigen-gamma. U ontdekt er niet alleen de iconische Volkswagen ID. Buzz, ook de langverwachte ŠKODA ENYAQ COUPÉ iV is er de ster van onze showroom. Op zoek naar een snel leverbare wagens? Dan beschikken wij ook over een ruim aanbod stockwagens waaronder de Volkswagen ID.5 of Tiguan.

Plan uw bezoek aan MIG Motors Eke

De nieuwste modellen in 2023

Audi Q8 e-tron MIG Motors

Private lease, wat is dat?

Arne Ruttijn - MIG Motors Eke

Op reis met een elektrische auto?

Op reis met een elektrische auto - MIG Motors

Twijfelt u om over te schakelen
op elektrisch?

Overweegt u de overstap naar een elektrische auto? Dan moet u vooraf met een aantal zaken rekening houden. Voor elektrisch rijden is een bepaalde mindset nodig. Zo moet u rekening houden met het aantal kilometers dat u rijdt, de actieradius en oplaadmogelijkheden. U kunt het uzelf eenvoudiger maken door bijvoorbeeld te laden op de momenten dat u thuis of op het werk bent. Ook de rijeigenschappen van een elektrische auto zijn anders. Door het hoge koppel dat direct beschikbaar is, is het vermogen meteen beschikbaar. U manoeuvreert dus vlot door het verkeer.

Informeer me over elektrisch rijden

Weet jij alles over het laden van een elektrische of hybride wagen

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik de juiste wagen?

Het kiezen van de juiste auto kan erg moeilijk zijn. Er zijn zoveel merken, modellen en opties om uit te kiezen dat u vaak door de bomen het bos niet meer ziet. We geven u graag enkele zaken om op te letten en om over na te denken bij het uitzoeken van een nieuwe wagen. 

Ontdek in 5 vragen de auto die écht bij u past

MIG Motors autoquiz

Is een elektrische wagen ook interessant als particulier?

Wie investeert in een duurzame auto, verdient een financieel duwtje in de rug. Dat vindt de overheid gelukkig ook. Maar waar heeft u allemaal recht op en maakt het een verschil of u voor een hybride of elektrische auto kiest? We zetten het voor u op een rijtje.

De fiscale voordelen

 

Audi Q4 opladen

Tot wanneer mag ik de LEZ nog binnen?

Wie tegenwoordig nog met een auto met verbrandingsmotor rijdt, kan niet zomaar overal naartoe in België. Zeker voor dieselwagens van een bepaalde leeftijd wordt het de komende jaren niet makkelijker, al helemaal niet voor wie in een stad woont. We overlopen voor u graag even de huidige maatregelen en geven een overzicht van wat u de komende jaren kan verwachten.

Overzicht van alle beperkingen

Is een elektrische wagen nu echt duurder dan een diesel of benzine wagen?

Elektrische auto's zijn de afgelopen jaren onderwerp geweest van debatten en discussies, waarbij veel mensen zich afvragen of ze duurder zijn dan brandstofauto's.  Wat betaal je aan de pomp versus aan de stekker? Wij maakten de berekening!

Ontdek er alles over
 

Audi e-tron opladen elektrisch rijden MIG Motors

Wat is mijn auto nog waard?

Is het tijd voor een nieuwe wagen, maar zit u nog met uw oude auto? Dit is eigenlijk geen probleem. U kan namelijk de waarde van uw oude auto gebruiken voor de aankoop van een nieuwe. Dit heet een overnamepremie. Hoeveel is uw auto nog waard en hoe pakt u dit het beste aan? We overlopen het even.

Ontdek alles over de waarde van uw auto

Zit er vertraging op de levering van mijn nieuwe wagen?

Vandaag proberen alle autoconstructeurs en verdelers om een oplossing te vinden voor het  wereldwijde tekort aan microchips. Daarvoor werken ze voortdurend aan verbeteringen in de productie en in de systemen om de impact van het tekort tot een minimum te beperken. We spreken dan tekort over het anticiperen op bestellingen en de opening van nieuwe fabrieken. Deze inspanningen zullen er alleszins voor zorgen dat we een beter zicht op hebben op de komende maanden.

Vertraagde levering van uw nieuwe auto? 

Dit moet u weten.

Bent u van plan om een nieuwe wagen te kopen?  

Spannend proces! We helpen u bij het plannen om het meeste uit uw geld te halen en uw inruilwaarde hoog te houden. Onze verkopers laten u precies weten hoe verschillende modellen aan uw verwachtingen voldoen, op basis van veiligheids- en prestatiekenmerken, plus algemene wenselijkheid en tevredenheid.

Laat ons u helpen om slimmer te winkelen. Want hoewel er allerlei soorten voertuigen nodig zijn om de weg te vullen, is er maar één nodig om de uwe te maken.

Bent u van plan om een nieuwe wagen te kopen?  

Spannend proces! We helpen u bij het plannen om het meeste uit uw geld te halen en uw inruilwaarde hoog te houden. Onze verkopers laten u precies weten hoe verschillende modellen aan uw verwachtingen voldoen, op basis van veiligheids- en prestatiekenmerken, plus algemene wenselijkheid en tevredenheid.

Laat ons u helpen om slimmer te winkelen. Want hoewel er allerlei soorten voertuigen nodig zijn om de weg te vullen, is er maar één nodig om de uwe te maken.