Verlengde saloncondities! Geen beter moment dan nú om te kiezen.

Een wagen speelt een belangrijke rol in uw leven Het is uw reisgezel die hét verschil kan maken wanneer het tijd is om te komen waar u heen wilt. We helpen u niet enkel groots te dromen, maar vooral efficiënt te plannen, want er is geen betere tijd dan nu om de aankoop van uw droom te realiseren. 

 

Kies je  favoriete automerk

Logo VW Logo Audi Logo Seat Logo CUPRA nieuw logo skoda Logo VW CVI

Afspraak in onze showroom 
voor buitengewone salondeals!

Bij MIG Motors willen wij onze klanten de best mogelijke ervaring geven bij het kopen van een nieuwe auto. Daarom bieden we u deze maand een totaalbeleving in onze eigen concessies, dankzij buitengewone saloncondities en een vijfsterren-service. Maak alvast online uw afspraak.

Ontdek de salondeals  Bezoek onze showroom

MIG Motors Aalter bouwt aan de toekomst

We hebben grootse plannen, want vanaf midden 2024 verwelkomt MIG Motors jou graag in een gloednieuwe Audi-showroom op onze bestaande strategische locatie. Een hypermoderne uitstraling met een oppervlakte van 550 vierkante meter zal ervoor zorgen dat we u als klant nog beter kunnen ontvangen. Daarnaast breiden we onze werkplaats verder uit om in te spelen op de elektrificatie. Volg de updates op de voet en bekijk de timelapse.

Plan uw bezoek aan MIG Motors Aalter

Waar passie voor auto's tot leven komt

Ontdek in onze nieuwste reportage onze drie Audi-concessies, waarbij het niet alleen draait om auto's maar ook om de mensen. Dankzij onweerstaanbare Saloncondities geniet u van een klantenvoordeel tot €20.000 op de Sport Editions, met daarnaast ook interessante overnamepremies.

Bekijk het overzicht van alle acties via onderstaande knop.

Saloncondities Audi

De nieuwste modellen in 2024

Skoda Kodiaq 2024 nieuw model MIG Motors

Private lease, wat is dat?

Arne Ruttijn - MIG Motors Eke

Elektrisch op reis, kan dat?

Op reis met een elektrische auto - MIG Motors

Twijfelt u om over te schakelen
op elektrisch?

Overweegt u de overstap naar een elektrische auto? Dan moet u vooraf met een aantal zaken rekening houden. Voor elektrisch rijden is een bepaalde mindset nodig. Zo moet u rekening houden met het aantal kilometers dat u rijdt, de actieradius en oplaadmogelijkheden. U kunt het uzelf eenvoudiger maken door bijvoorbeeld te laden op de momenten dat u thuis of op het werk bent. Ook de rijeigenschappen van een elektrische auto zijn anders. Door het hoge koppel dat direct beschikbaar is, is het vermogen meteen beschikbaar. U manoeuvreert dus vlot door het verkeer.

Informeer me over elektrisch rijden

Volkswagen ID.7 elektrisch opladen

Veelgestelde vragen

Is een elektrische wagen ook interessant als particulier?

Wie investeert in een duurzame auto, verdient een financieel duwtje in de rug. Dat vindt de overheid gelukkig ook. Maar waar heeft u allemaal recht op en maakt het een verschil of u voor een hybride of elektrische auto kiest? We zetten het voor u op een rijtje.

De fiscale voordelen

 

Audi Q4 opladen

Tot wanneer mag ik de LEZ nog binnen?

Wie tegenwoordig nog met een auto met verbrandingsmotor rijdt, kan niet zomaar overal naartoe in België. Zeker voor dieselwagens van een bepaalde leeftijd wordt het de komende jaren niet makkelijker, al helemaal niet voor wie in een stad woont. We overlopen voor u graag even de huidige maatregelen en geven een overzicht van wat u de komende jaren kan verwachten.

Overzicht van alle beperkingen

Is een elektrische wagen nu echt duurder dan een diesel of benzine wagen?

Elektrische auto's zijn de afgelopen jaren onderwerp geweest van debatten en discussies, waarbij veel mensen zich afvragen of ze duurder zijn dan brandstofauto's.  Wat betaal je aan de pomp versus aan de stekker? Wij maakten de berekening!

Ontdek er alles over
 

Audi e-tron opladen elektrisch rijden MIG Motors

Wat is mijn auto nog waard?

Is het tijd voor een nieuwe wagen, maar zit u nog met uw oude auto? Dit is eigenlijk geen probleem. U kan namelijk de waarde van uw oude auto gebruiken voor de aankoop van een nieuwe. Dit heet een overnamepremie. Hoeveel is uw auto nog waard en hoe pakt u dit het beste aan? We overlopen het even.

Ontdek alles over de waarde van uw auto